❤️ Gent als uitvalsbasis voor de romantiek ❤️

Dé ideale Gentse date voor jou samengesteld dankzij de Lovedown tool van VisitGent

Screenshot2021-10-11at16.36.43-9900000000079e3c.png

Na een jaar van eenzaamheid en huidhonger is er meer dan ooit nood aan warmte en intimiteit. Singles en koppels hebben in geen tijden een spannende date gehad en daarom beslist Stad Gent in lovedown te gaan. VisitGent speelt Cupido dankzij hun gloednieuwe Lovedown tool! Aan de hand van snelle this or that vragen, stel je, samen met je plus one, de perfecte Gentse date samen. 

Gent, de stad van de authentieke architectuur, neuzekes, Van Eyck kunst én... de liefde! De Arteveldestad vormt om deze en zoveel andere redenen de perfecte locatie om te daten. Dat grote aanbod kan moeite om te beslissen met zich meebrengen, maar geen zorgen! Dankzij de Lovedown applicatie op de website van VisitGent, stel je in no-time de perfecte date samen. 

(Love)down to try this out? 

Houd je van lekker lang tafelen of kies je toch eerder voor langzaam rondkuieren? Zin in een beetje avontuur of toch meer fan van keeping it casual? De Lovedown tool van VisitGent zorgt ervoor dat jij de gezellige Gentse sfeer kan beleven tijdens het daten. Alle unieke plekjes, restaurants, verblijfplaatsen en activiteiten van de stad worden door de Lovedown tool bij elkaar gesprokkeld en aan de hand van korte vragen wordt jouw perfecte date night van begin tot einde samengesteld! 

Hoe werkt het? 

- Persoon 1 beantwoordt de Lovedown dilemma vragen 
​- Persoon 2 beantwoordt de Lovedown dilemma vragen
- Het algoritme doet z’n werk en stelt de ideale date samen aan de hand van de antwoorden van beide personen. 

En tada! De Lovedown tool van VisitGent voorziet jou en je date van inspiratie voor een activiteit (vb. museum, bezienswaardigheid, wandeling, boottocht, etc.), een adresje om iets te eten of te drinken en een toffe plek om te overnachten in de mooie Arteveldestad! Romantiek gegarandeerd ❣️

VisitGent heeft momenteel zelfs enkele fijne hotelarrangementen lopen met tal van kortingen voor vrienden, gezinnen en lovers. Bekijk alle deals via visitgent.be/acties.

Klik hier voor beeldmateriaal in hoge resolutie

Over VisitGent - Dienst Toerisme Stad Gent

A rebel with a cause, da’s Gent in essentie. Rebels, want de Arteveldestad doet vrolijk haar goesting en volgt haar hart. Met een doel, want Gent is een stad die mensen verbindt, over alle hokjes heen. Normen verleggen, anders denken, écht kijken en luisteren: Gent is een plek voor open geesten. En de stad is een broeihaard voor kunst, intellect en plezier. Want is Gent niet de stad van ’t Lam Gods, van de beste unief van het land, van de Gentse Feesten? Gent leeft én is leefbaar: een groene vrijhaven met de vibes van een echte grootstad. 

Voor meer info: www.visitgent.be 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be