Geniet vanaf vandaag van de beste en eerste poutine van Brussel!

Geniet vanaf vandaag van de beste en eerste poutine van Brussel!

Exclusief via Deliveroo

In Brussel wordt vandaag een nieuw concept gelanceerd door Deliveroo: een 100% poutine restaurant waarvan de gerechten exclusief verkrijgbaar zijn via de koerierdienst.  La Poutine à Ti-Bi is daarmee het eerste Belgische restaurant dat haar gerechten enkel online via Deliveroo serveert.

Andréanne Marcil, een 100% Québécois, was degene die het idee had om La Poutine à Ti-Bi te starten in Brussel. Haar grootvader, genaamd Ti-Bi, gaf al zijn recepten van het typisch Canadees fastfoodgerecht met haar mee. Het was voor Andréanne dus logisch om het concept naar haar grootvader te noemen en hem op die manier te eren.

"Ik herinner me dat m'n grootvader mijn zus en ik vaak meenam naar de lokale casse-croûte, een Canadese snackbar. M'n zus nam steevast pogos, maar ik ging, net als mijn grootvader, altijd voor de poutine. Het traditionele recept omvat fondantkaas, knapperige gefrituurde frietjes en een smakelijke saus. Een hemelse combinatie! Ik ben verheugd om de handen in elkaar te slagen met Deliveroo voor de lancering van Ti-Bi en kijk er al naar uit om mijn heerlijke poutine in Brussel te introduceren!"

Op het menu staat dan ook de traditionele poutine. Bereid met huisgemaakte frietjes, een geheime saus en gesmolten cheddar, is het de beste poutine die Brussel te bieden heeft. Daarnaast kan je ook allerlei varianten krijgen zoals de Expo (met paprika, ui, champignons en worst), Fancy (met gebakken oesterzwammen) en de Monique's one (met spek met ahornsiroop). Daarnaast zijn er ook vegetarische opties beschikbaar met sauzen op basis van groenten.

Ti-Bi is enkel verkrijgbaar in Brussel via Deliveroo. De gerechten worden na hun bestelling via www.deliveroo.be of de iOs- of Android-app, binnen enkele minuten met de fiets afgeleverd.

Poutine is dagelijks geopend, behalve op dinsdag.

 

Over Deliveroo 

Deliveroo is een service waarmee particulieren en bedrijven online eten bestellen bij restaurants in hun buurt. Binnen 30 minuten wordt het eten bezorgd voor een bezorgkost van 2,50 euro. Deliveroo is in 2013 opgericht in Londen door William Shu. De koerierdienst, die alles per fiets rond brengt, is aanwezig in 200 steden in 12 landen, werkt met meer dan 30.000 restaurants en meer dan 30.000 bezorgers om de beste maaltijdbezorgingservaring ter wereld te bieden. In België is Deliveroo aanwezig in 8 steden, werkt het met meer dan 1400 restaurants en 1500 bezorgers. Meer info vind je op deliveroo.be

Contacteer ons
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium