Geniet van een zomer vol Woody met het hele gezin

Geniet van een zomer vol Woody met het hele gezin

Ontdek Woody's vrolijke zomercollectie

20/12/2022 - Deze koude winterdagen doen ons stiekem wegdromen naar warmere oorden. Daarom stelt het Belgische merk Woody met trots haar nieuwe lente- en zomercollectie 2023 voor. Geniet met het hele gezin van een zotte zomer met de nodige portie silliness.

Vrolijke kleuren, twinning outfits en een tikkeltje gekkigheid. Zo ziet de zomer bij Woody er uit! Het belooft één groot feest te worden, want het Belgische merk pakt deze zomer opnieuw uit met een kleurrijke collectie voor het hele gezin! Voor ieder wat wils om komende maanden samen te genieten in de hippe pyjama’s gemaakt uit de zachtste stofjes. En zoals steeds met een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid, want Woody staat voor eerlijke en Belgische mode.

Story image

Powered by silliness, designed to make you smile
Een mix van levendige kleuren voorziet deze collectie van instant happy vibes. Ook liefhebbers van zachte kleuren vinden in deze collectie zeker hun gading. Binnen de zomercollectie vind je namelijk ook tetra stuks in de leukste pasteltinten. De nieuwste stuks in het populaire katoen gaas zijn beschikbaar van 0Y tot XXL. 

Deze vrolijke collectie straalt 100% silliness uit. Woody streeft ernaar om een lach te toveren op het gezicht van elk gezinslid. Want jong of oud, houden we er niet allemaal van om onnozel te doen?

Story image

Stoere stuks voor én door jongeren
Meer dan ooit ging er deze collectie aandacht naar leuke en comfy stuks voor jongeren. Zo wordt de succesvolle capsule collectie SLOWFWD in samenwerking met de Berlijnse straatartiest Yeye Weler aangevuld met nieuwigheden. Geen klassieke strepen of dieren, maar stoere stuks voor de teens en jongvolwassenen die binnen nachtmode of homewear kiezen voor de gekende Woody kwaliteit.

Story image

Download hier de beelden in hoge resolutie

 

Over Woody
Woody, een op en top Belgisch bedrijf, is al 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van nachtmode en feel good wear voor heel de f(r)amily. Kleur, prints en zachte stoffen zijn de sleutelwoorden van het merk en zorgen voor een glimlach op het gezicht van iedereen die een Woody aantrekt. Noem het dus gerust dopamine dressing avant la lettre. Meer info via deze link

Over The Woody Group
The Woody Group heeft  met Woody, lordsxlilies en ndrwr drie sterke merken in zijn portefeuille, waarbij ze steeds de hoogste kwaliteit en duurzaamheid nastreven. Nadat ze drie jaar geleden lid werden van de Fair Wear Foundation, mogen ze zichzelf sinds juni 2022 Leader noemen. Deze unieke status toont aan dat het bedrijf een extra inspanning levert om eerlijke arbeidsvoorwaarden in de praktijk te brengen. Ontdek alle duurzaamheidsinitiatieven van The Woody Group via deze link.

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Walkie Talkie
Axelle Fraeye - [email protected]
Maureen Richard - [email protected]

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium