Geen Ugly Belgian Website meer voor Davy Brocatus!

Geen Ugly Belgian Website meer voor Davy Brocatus!

Combell stelt vernieuwde website voor

19 januari 2023. In september 2022 kon de Vlaming gedurende drie weken lang hun favoriete lelijkste website insturen op uglybelgianwebsites.be. Meer dan 1.500 websites waren in de running voor de titel ‘Lelijkste Website van België' en een welverdiende winnaar kwam uit de bus: de website van Davy Brocatus! Maar Davy's website kan niet langer 'ugly' genoemd worden, want Combell nam afgelopen maanden de website stevig onder handen en stelt met trots de vernieuwde versie voor.

Hoe het allemaal begon: de zoektocht naar Ugly Belgian Websites

Samen met Hannes Coudenys, Vlaamse vlogger en oprichter van Ugly Belgian Houses, startte het IT-bedrijf Combell in september 2022 de zoektocht Ugly Belgian Websites, waarin ze op zoek gingen naar de lelijkste website van België. Van 19 september tot en met 9 oktober kon iedereen websites inzenden op uglybelgianwebsites.be. De 5-koppige jury die over de nodige IT en esthetische kennis beschikte, nam onder leiding van Hannes Coudenys de genomineerden stevig onder de loep en bombardeerde de oude website van Davy Brocatus als onfortuinlijke winnaar.

Davy's website in een nieuw jasje dankzij Combell

De titel van 'Lelijkste Website van België' ging uiteraard gepaard met een mooie prijs: een volledige restyling (inclusief copywriting en logo-ontwerp) en 10 jaar lang gratis hosting en domeinnaam, geschonken door Combell. Na enkele maanden labeur is het redesign van Davy's website helemaal klaar!

Er werd achter de schermen flink gewerkt aan de nieuwe website, zowel op esthetisch als technologisch vlak, met één duidelijk doel: Davy first! Combell luisterde naar zijn noden en wensen en de focus lag hoofdzakelijk op een website die 100% rond Davy draait en waar hij voor staat. De chaos verdween en maakte plaats voor duidelijkheid, overzicht en rust. Een copywriter gaf de teksten niet alleen een opfrissing in een speels lettertype, maar vertaalde de website ook naar het Engels. Check de site zeker en vast eens op je smartphone, want die is vanaf nu ook mobile-friendly. En het allerbelangrijkste: de huisstijl kreeg een heropfrissing, maar houdt steeds vast aan de gekende rode kleur van Davy! Surf naar davybrocatus.be en ontdek de grootste make-over in internetland.

"Ik heb al verschillende bedenkelijke prijzen gewonnen, maar bij die van Ugly Belgian Websites had ik alleen maar te winnen. Dankzij het redesign is mijn online visitekaartje helemaal up-to-date en overzichtelijk geordend. Ik ben ook blij dat mijn favoriete kleur is gebleven, dat is letterlijk mijn rode draad. Zo zie je maar: van alles wat slecht is, komt ook iets goed!” - Davy Brocatus

Benieuwd naar wat Combell nog allemaal onder handen nam? Lees de blog hier!

Story image

Over Combell
Combell is al sinds 1999 betrouwbare one-stop partner voor hosting en groeide sindsdien uit tot absolute marktleider in hosting in de Benelux. Hosting is voor 100% hun core business. Het IT-bedrijf reikt ondernemers alle middelen aan om hun bedrijf online te brengen: van domeinnamen over mailboxen en tools om websites te bouwen tot kwaliteitsvolle webhosting. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in hostingoplossingen op maat van je onderneming. Ze begeleiden je IT-afdeling niet alleen in de hosting van je infrastructuur, maar ontfermen zich eveneens over de installatie, het onderhoud, de hard- en software, upgrades en de security. Zodat jij je kan concentreren op je core business.

Bij Combell krijg je 24/7 ondersteuning. In je eigen taal, door ervaren medewerkers. Daarnaast biedt Combell ijzersterke garanties op serviceniveaus. Kies voor kwaliteit dankzij de continue investeringen in kwaliteit, veiligheid en beschikbaarheid (uptime). Ze garanderen je een perfect werkende infrastructuur, die meegroeit met de behoeften van je onderneming.


​Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met:
Axelle Fraeye - axelle@talkie.be
​Maureen Richard - maureen@talkie.be

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium