Geef het najaar kleur met de 3 trendkleuren van Hampton Bays

12-hamptonbays-campaign-fw22.jpg

Ga samen met Hampton Bays een kleurrijk najaar tegemoet. Daisy Plas, refounder van het Belgische modemerk, somt de 3 trendkleuren op die je deze winter kan spotten in het straatbeeld en die je onderling perfect kan combineren. En een primeur! Want voor het eerst kan je ook een tikkeltje zwart terugvinden in de collectie van Hampton Bays.

SUNSETSAND

Het thema Sunsetsand staat voor knitwear met grafische prints, geruite kleedjes en iconische strepen. Het geheel wordt verzacht met warme schakeringen van rood naar oranje en verschillende zandtinten.

 
 

GEOWAVES

In het thema Geowaves zetten blauw en roze de toon met geometrische designs, comfy stretch stofjes en big knits. 

 
 

FLOWERBLUSH

Bij het derde kleurenthema Flowerblush vloeien roest en rode nuances vlotjes over in elkaar, met zacht groene en gele details. Het thema wordt versterkt door mix & match prints die eindeloos combineerbaar zijn met elkaar.

 
 

DOWNLOAD HIER HET LOOKBOOK

 

Over HAMPTON BAYS
Het Belgische merk Hampton Bays betekent fijne details, tricot en een explosie van kleur. Sinds 1992 staat in elk design comfort en humor centraal. Een mix van positieve energie en authenticiteit is even belangrijk als trouw blijven aan kwaliteit en perfecte fittings. In 2019 werd Hampton Bays overgenomen door Daisy Plas en functioneert het merk onafhankelijk.

Meer informatie op www.hamptonbays.beFacebook en Instagram

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be