FUJIFILM's kleinste objectief voor de GFX middenformaat camera's: de FUJINON GF50mmF3.5 R LM WR

FUJIFILM's kleinste objectief voor de GFX middenformaat camera's: de FUJINON GF50mmF3.5 R LM WR

Met zijn grootste diafragma van F3.5 en een brandpuntsafstand van 50mm (equivalent aan 40mm in vergelijk met een 35mm systeem) is dit objectief momenteel het lichtste (335 gram) en kleinste objectief dat voor de GFX camera’s beschikbaar is. Door zijn kleine formaat is dit objectief uitermate eenvoudig mee te nemen en past hij in iedere fototas. Het is daarmee een perfecte combinatie voor bijvoorbeeld straat- en reisfotografie.

De GF objectieven van FUJIFILM voldoen aan de allerhoogste standaarden en zijn daardoor in staat om beelden te maken van een verbluffende beeldkwaliteit. Door het toepassen van een buitengewoon goede optische formule kenmerkt dit objectief zich door een zéér hoog oplossend vermogen waardoor zelfs de kleinste details kunnen worden gereproduceerd. Ieder lenselement in dit objectief wordt tot op sub-micron niveau gepolijst. Deze techniek is tot stand gekomen door de jarenlange ervaring die FUJINON heeft in het ontwikkelen van objectieven, waaronder ook objectieven die worden gebruikt voor TV camera’s. Hiervoor heeft FUJINON onlangs nog een Emmy® Award (U.S Television Academy) ontvangen voor ‘best engineering’.

Ieder detail komt tot zijn volste recht. Ongeacht of dit objectief wordt geplaatst op de FUJIFILM GFX100, GFX 50S of de GFX 50R. In combinatie met FUJIFILM’s unieke kleurenreproductietechnologie is ook dit objectief altijd in staat om de allerbeste beeldkwaliteit te leveren.

De GF50mmF3.5 R LM WR treedt in de voetsporen van de reeds beschikbare GF objectieven. Doordat dit objectief beschikt over een rijke tonaliteit en een hoog oplossend vermogen kan de sfeer en de omgeving feilloos worden vastgelegd op beeld. De GF50mm is voorzien van extra pakkingen waardoor het weerbestendig is en kan worden gebruikt tot een temperatuur van maar liefst -10°C. Dit stelt de fotograaf in staat om dit objectief ook zonder problemen te kunnen gebruiken tijdens extreme weersomstandigheden. Een ‘must’ voor iedereen die zijn fotoapparatuur professioneel gebruikt.

 

De voornaamste kenmerken:

  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • klein en compact
  • hoge prestaties
  • duurzaam

De FUJINON GF50mmF3.5 R LM WR heeft een aanbevolen verkoopprijs van €1.049 en is beschikbaar vanaf begin september 2019. 

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium