Fujifilm voegt 2 nieuwe lenzen toe aan het X Series gamma

Fujifilm voegt 2 nieuwe lenzen toe aan het X Series gamma

Met enige trots kondigt Fujifilm vandaag de komst van twee nieuwe lenzen aan. Deze zullen in november worden toegevoegd aan het reeds uitgebreide portfolio van verwisselbare lenzen voor de premium X Series mirrorless camera’s. Met beide nieuwkomers telt het X Series gamma nu 31 lenzen. Dankzij deze twee nieuwe lenzen wordt een indrukwekkend bereik van focale lengte omvat met opnamemogelijkheden voor zowel dichtbij als ver af.

>> Fujinon XF200mm lens: ideaal voor professionele fotografen die werken onder uitdagende omstandigheden
>> Fujinon XF8-16mm lens: geschikt voor landschaps- en architectuurfotografie, interieurfotografie, maar ook nachtopnames en astrofotografie
>> Beschikbaar vanaf november 2018

Over de ​XF200mm lens
Een supersnelle F2 telephoto lens voor de X Series camera’s, met een bijzonder hoge beeldkwaliteit, die uitstekend combineert met de nieuwe Fujinon XF1.4X TC WR teleconverter. De lens biedt een snelle maximale f-stop van 2.0 en een focale lengte equivalent met 305mm in 35mm film formaat. Met deze lens kan de fotograaf een prachtige bokeh produceren, wat haar ideaal maakt voor sport- of wildlifeopnames.

Belangrijkste nieuwigheden: 
Deze lens heeft een nieuwe Focus Preset function, zodat de fotograaf heel snel naar een gewenste vooraf ingestelde focuspositie kan gaan. De lens is gemaakt van magnesium legering waardoor ze tegelijk erg licht én duurzaam is. Ze is bestand tegen stof, vocht en een temperatuur tot -10°C. Ideaal dus voor professionele fotografen die werken onder uitdagende omstandigheden.

Belangrijkste specificaties: 
Type: Fujinon XF200mm F2 R LM OIS WR Telephoto Lens en FUJINON XF1.4X TC WR Teleconverter Kit.

De lens komt in een kit met de krachtige FUJINON XF1.4X TC WR teleconverter, waardoor de focale lengte van de lens met 1.4 vergroot wordt. Zo kan de lens een focale lengte aan van 427mm bij F2.8 (equivalent 35 mm formaat).

​Over de XF8-16mm lens
Deze lens vult de twee andere constante F2.8 zoom lenzen aan: XF16-55mmF2.8 R LM WR en XF50-140mmF2.8 R LM OIS WR. Ze vormen een knap trio die een bereik hebben van 12mm, helemaal tot 213mm in het 35mm formaat. Dankzij haar technische kenmerken is de XF8-16mm lens ideaal voor landschaps- en architectuurfotografie, interieurfotografie, maar ook nachtopnames en astrofotografie.

Belangrijkste eigenschappen: 
Ook deze lens is licht maar tevens erg robuust en bestand tegen stof, vocht en lage temperatuur tot -10°C. Erg betrouwbaar dus voor de professionele fotograaf in alle omstandigheden.

Belangrijkste specificaties: 
Type: Fujinon XF8-16mm F2.8 R LM WR Lens.

De FUJINON XF8-16mmF2.8 R LM WR is een extra grote breedhoek zoomlens, met een constante maximale opening van F2.8. Het resultaat van innovatieve technologie om uitstekende beeldscherpte te bereiken. Ze is equivalent met 12-24mm in het 35mm formaat. 

Aanbevolen verkoopprijzen :
XF200 mm KIT : € 5.999
XF8-16 mm : € 1.999
Beschikbaar vanaf november 2018.

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas. FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera's, toebehoren en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op: 
www.fujifilm.eu/be
www.fujifilm.be
www.fujifilmxseries.be
www.instax.be
Facebook.com/Fujifilm.Belgium
Instagram: @fujifilmbelgium@instaxbelgium

Contacteer ons
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Andrew Vassallo Walkie Talkie NV
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Andrew Vassallo Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium