FUJIFILM 'Printlife' fototentoonstelling: “Uw foto is het afdrukken waard!”

FUJIFILM 'Printlife' fototentoonstelling: “Uw foto is het afdrukken waard!”

FUJIFILM nodigt je uit om deel te nemen aan de ‘Printlife’ fototentoonstelling en op die manier één van jouw foto’s te laten schitteren in Istanbul, Londen of Parijs!

Fujifilm roept mensen vanuit heel Europa op om deel te nemen aan de komende fototentoonstelling ‘Printlife’ die plaatsvindt in IstanbulLonden en Parijs. Nog tot en met eind augustus 2019 kunnen enthousiaste fotoliefhebbers hun foto’s indienen door ze te uploaden op www.fujifilm-printlife.eu en van de gelegenheid gebruik maken om deel te nemen aan één of alle drie de tentoonstellingen. De fototentoonstellingen vinden plaats in oktober en november 2019. Als bedanking geeft FUJIFILM elke deelnemer hun foto in groot formaat (20 x 20 cm / 20 x 30 cm).

FUJIFILM ontvangt elke foto van amateurs en semi fotografen, ongeacht of deze met een smartphone of camera werd genomen. Bij het uploaden dient elke deelnemer te kiezen waar hij zijn of haar foto zou willen worden tentoongesteld – Istanbul, Londen of Parijs.

Een succesvol concept met één leidraad
In 2016 lanceerde FUJIFILM het succesvolle concept van fototentoonstelling in Japan. Vanaf het begin was het leidende principe achter de tentoonstelling reeds aanwezig: mensen bewust maken van de waarde van foto’s en mensen aanmoedigen om fysieke foto’s in hun handen te houden. Tegenwoordig behoren de fototentoonstellingen tot één van de grootste in Japan. De tentoonstellingen werden wereldwijd met succes ingezet: in 2018 presenteerde FUJIFILM meer dan 100.000 foto’s! Met de ‘Printlife’ tentoonstellingen in Istanbul, Londen en Parijs wil FUJIFILM dit succes voortzetten en mensen aanmoedigen om hun eigen foto’s af te drukken onder de slogan “Uw foto is het afdrukken waard!”.

Meer informatie en deelnamevoorwaarden zijn op www.fujifilm-printlife.eu terug te vinden.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium