FUJIFILM presenteert de nieuwe instax mini 9 Clear

FUJIFILM presenteert de nieuwe instax mini 9 Clear

De instax mini 9 familie breidt uit met twee "limited edition" kleurtjes: de nieuwe "instax mini 9 Clear" in Clear Purple en Clear Yellow. Met zijn doorschijnende onderdelen en drie gekleurde filters krijgen instax liefhebbers meer dan ooit de kans om creatief aan de slag te gaan.

De insteek van instax blijft ook met dit nieuwe toestel ongewijzigd: instant foto’s zorgen voor instant fun! Elke instax print bevat een unieke en originele herinnering en zorgt voor een kleine portie tastbaar geluk, voor altijd geprint op een glanzende afdruk in miniformaat

De camerafunctie van de nieuwe mini 9 Clear is identiek aan die van de huidige mini 9, maar het design onderscheidt zich door de verschillende transparante onderdelen: de voorste lens, de lens ring, de ontspanknop, de pop-up knop en het filmgedeelte. Verder biedt de camera drie gekleurde filters die jouw geprinte foto's telkens uniek maken. 

Gelimiteerde editie
De mini 9 Clear is alleen beschikbaar in 2019 als "1-jarige gelimiteerde collectie" en dit beschikbaar in twee opvallende kleuren: Clear Purple en Clear Yellow

Prijs
Aanbevolen verkoopprijs voor de instax mini 9 Clear: € 79

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas. FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera's, toebehoren en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten. 

Meer informatie op: 
www.fujifilm.eu/be
www.fujifilm.be
www.fujifilmxseries.be
www.instax.be
Facebook.com/Fujifilm.Belgium

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium