FUJIFILM ONTHULT 3 NIEUWIGHEDEN:

X-S10 // FUJINON XF10-24mm // Firmware update X-T3

CameraX-S10-9900000b6d05143c.jpg

1. DE X-S10 SYSTEEMCAMERA

De kracht van IBIS beeldstabilisatie in de vorm van een lichtgewicht​

Met zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit en uiterst compacte body is de X-S10 de nieuwste telg binnen de X Series, bekend om een assortiment aan compacte spiegelloze digitale camera’s. De X-S10 is met een divers aanbod aan lenskitopties te verkrijgen vanaf midden november.

  Wie op zoek is naar een lichtgewicht mét professionele functies voor zowel foto als video wordt met de X-S10 meer dan op zijn wenken bediend. Dankzij de AUTO/SP modus worden camera-instellingen automatisch aangepast waardoor je zonder moeite en in no time de mooiste beelden kan schieten. Fijne aanpassingen aan de beeldinstellingen worden op die manier overbodig. Van fotografen en filmmakers tot vloggers en hobbyisten, het draaibare LCD-scherm dat 180 graden naar voren kan kantelen geeft iedereen een reden om van deze X-S10 te houden.

  Met slechts 465g en zeer compact formaat is de X-S10 uitermate geschikt als allround pocket camera. Bovendien is dankzij de verfijnde autofocus functionaliteiten dit toestel ook voor beginners een echte aanrader.

  2. DE FUJINON XF10-24mmF4 R OIS WR LENS

  Een nieuwe ultra groothoekzoom lens, en bovendien weerbestendig!

  De XF10-24mm is reeds de 36ste lens voor de X Series camera’s. Deze lens heeft een bereik van 10mm tot 24mm (equivalent van 15mm-36mm in het 35mm formaat) en is een update van de XF10-24mm OIS lens. Nieuw zijn de f-stop schaal op de diafragma-ring, een Auto-positie lock en de weerbestendige structuur. Dit alles maakt van deze lens een prima keuze voor landschaps- en natuurfotografen, die ook in slechtere weersomstandigheden aan de slag willen. Deze lens is ook wat lichter geworden en de optische beeldstabilisatie is met 1 stop verbeterd, met nu een totaal stabilisatie-effect tot 3.5 stops.

  3. Firmware update voor de FUJIFILM X-T3 (v 4.0)

  Vanaf 28 oktober 2020 is er een belangrijk firmware update beschikbaar voor de FUJIFILM X-T3. Dankzij deze update zal de autofocus prestatie van de X-T3 vergelijkbaar zijn met deze van de FUJIFILM X-T4. De update zal de AF snelheid, de AF tracking prestatie en de Face/Eye autofocus een flinke boost geven. Bovendien zal de grootte van het autofocus bereik aangepast kunnen worden tijdens video-opnames. Dankzij deze firmware update wordt een reeds geweldige camera nog een stuk beter.

  Download hier de beelden van de X-S10https://press.talkie.be/en/dir/x-s10Download hier de beelden van de XF10-24mmhttps://press.talkie.be/en/dir/xf10-24mm

  Daphné Bonami

  Persberichten in je mailbox

  Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

  Over Walkie Talkie

  Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

  Contact

  Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

  +32 9 391 60 63

  [email protected]

  walkie.talkie.be