FUJIFILM lanceert nieuwe lens en valt in de prijzen!

DSCF3397-min-9900000000079e3c.jpg

FUJIFILM LANCEERT DE FUJINON XF18mmF1.4 R LM WR LENS & WORDT VOOR 29 VAN ZIJN PRODUCTEN BEKROOND MET DE 'RED DOT DESIGN AWARD: PRODUCT DESIGN 2021'

Vandaag lanceert FUJIFILM de FUJINON XF18mmF1.4 R LM WR lens (XF18mmF1.4), reeds de 39ste lens in het X Series gamma. Deze zal eind mei 2021 beschikbaar zijn.

De XF18mmF1.4 is 7,56 cm lang, weegt slechts 370 g, heeft een filterafmeting van 62 mm en een minimale scherpstelafstand van 20 cm. Dit maakt het een ideale lens voor alles van landschappen en stadsgezichten tot portretten en huwelijken. Het grote diafragma van de F1.4 biedt extra flexibiliteit in omgevingen met weinig licht en zorgt bovendien voor een ongelooflijk vloeiende bokeh in de onscherpe gebieden van een foto.

De XF18mmF1.4 sluit aan bij de filosofie van de X Series om lichtgewicht en compacte oplossingen te maken die een ongelooflijke beeldkwaliteit opleveren. De lens levert geweldige optische prestaties zonder zwaar of lomp te zijn. Vergeleken met andere lenzen met een vergelijkbare beeldhoek en diafragma, zullen deze verschillen er zeker voor zorgen dat de XF18mmF1.4 een vanzelfsprekende keuze zal zijn voor veel professionals in de beeldbewerking.

De belangrijkste kenmerken van de FUJINON XF18mmF1.4:

  1. Uitzonderlijke optische prestaties, zelfs bij F1.4
    De XF18mmF1.4 maakt gebruik van drie asferische lenzen en één ED-lens wat betekent dat de fijnste details van een beeld worden gereproduceerd met een hoge mate van detail en scherpte.
  2. Ontworpen voor veelzijdigheid
    Met zijn 35mm-equivalent brandpuntafstand van 27mm en de mogelijkheid om scherp te stellen op onderwerpen op 11cm afstand, komt de XF18mmF1.4 in aanmerking voor opnames van alledaagse momenten tot het in beeld brengen van weidse landschappen.
  3. Snelle, nauwkeurige en vrijwel geruisloze autofocus
    Het interne autofocussysteem (AF) wordt aangedreven door een krachtige lineaire motor voor een snelle, nauwkeurige en vrijwel geruisloze AF. Voor nauwkeurige controle bij handmatig scherpstellen zijn de onderdelen van de handmatige scherpstelring speciaal ontworpen om met precisie te reageren, vooral wanneer de scherpstelring een klein beetje wordt bewogen.
  4. Compact, lichtgewicht en weerbestendig

Optioneel accessoire:

De LH-XF18 is een rechthoekige zonnekap in aluminium die lichtreflectie en ghosting helpt voorkomen, die kunnen optreden wanneer lichtstralen op het voorste element van het objectief, de FUJINON XF18mmF1.4 R LM WR, vallen. Beschikbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van €69,00.

De nieuwe FUJINON XF18mmF1.4 is eind mei 2021 beschikbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van € 999,00.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FUJIFILM WORDT BEKROOND MET DE RED DOT DESIGN AWARD

29 producten in verschillende bedrijfsgebieden vallen in de prijzen

FUJIFILM vestigt zijn hoogste record met 29 producten in verschillende bedrijfsgebieden, waaronder de instax, de en GFX camera's, die werden bekroond met de "Red Dot Design Award: Product Design 2021". De prijs voor productontwerp werd georganiseerd door Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen, Duitsland en geeft niet alleen erkenning voor het mooie design van het product, maar ook hun ontwerp met een uitstekende functionaliteit en prestaties. 

Het volledige overzicht aan producten die in de prijzen vielen, kan je hier terugvinden.

Download hier de hoge resolutie beeldenhttps://press.talkie.be/en/dir/xf18mmf14

Daphné Bonami

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be