FUJIFILM LANCEERT NIEUWE APP VOOR INSTAX MINI LINK

Screenshot 2021-04-28 at 15.03.45.png
  • Samenwerking tussen instax mini Link en Nintendo Switch
  • Afdrukken van verschillende games zoals Animal Crossing: New Horizons, Super Mario en New Pokémon Snap

FUJIFILM is verheugd de samenwerking aan te kondigen tussen de populaire game-console Nintendo Switch en zijn smartphone-printer instax mini Link (Link), waardoor je een gloednieuwe printervaring krijgt en waarmee je kan printen vanuit de game-wereld. De nieuwe speciale smartphone-app* voor de Link maakt het mogelijk om een spelwereld af te drukken vanaf de Nintendo Switch.

Er zijn verschillende scènes die gegeerd zijn om screenshots van te maken, zoals de memorabele momenten in Animal Crossing: New Horizons, de herinnering aan het uitspelen van een level in Super Mario, de beste shots van personages en ontmoetingen met zeldzame personages in New Pokémon Snap **.  

Door de vanop op de Nintendo Switch opgenomen beelden en video's, als een instax-print af te drukken met de Link via de speciale smartphone-app, kan je ze als verzameling bijhouden of gebruiken om je kamer te versieren, … Dit om zo de wereld van het spel en de personages nog sterker tot leven te brengen en de beleving rondom de game verder uit te breiden. 

De speciale smartphone-app instax mini Link voor Nintendo Switch maakt het mogelijk om de gamescreenshots (stilstaande beelden/video's) op de Nintendo Switch af te drukken met de Link. Door middel van een eenvoudige handeling wordt de QR-code die op de Nintendo Switch verschijnt gelezen. De speciale smartphone-app wordt op 30 april 2021 uitgebracht, dezelfde dag waarop de nieuwe gamesoftware New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch op de markt komt. New Pokémon Snap is een game waarin je verschillende Pokémons kan vinden en fotograferen waardoor je gezichtsuitdrukkingen en gebaren observeert die je normaal niet kan zien. De speciale smartphone-app biedt een nieuwe ervaring om de beste foto's die in het spel zijn gemaakt af te drukken als instax foto’s via de instax mini Link.

Voor de scherm lay-out van de speciale smartphone-app kan worden gekozen uit drie populaire games, Animal Crossing: New Horizons, Super Mario en New Pokémon Snap, en kan je de app gebruiken terwijl je jezelf in de wereld van het spel waant. Daarnaast heeft Frame Print - een van de populaire functies van de Link waarmee je foto's met verschillende ontwerpen kan afdrukken - ook dezelfde drie game-thema’s toegevoegd. Zo kun je printen met het designframe van je favoriete game. 

De smartphone-app instax mini Link voor Nintendo Switch is beschikbaar vanaf 30 april 2021. De speciale smartphone-app kan gratis worden gedownload door iedereen, dus ook door de huidige instax mini Link gebruikers.

Bovendien wordt een nieuwe kleur Ash White (Red&Blue) toegevoegd aan de line-up van de Link om deze samenwerking te vieren***. De Ash White, die populair is in de huidige line-up, wordt gebruikt als basiskleur, maar wordt verder afgestemd qua sfeer op de Nintendo Switch door rood toe te voegen op het printuitvoergedeelte en blauw rond de aan/uit-knop op de voorkant van de behuizing.

De nieuwe kleur Ash White (Red&Blue) zal op de markt komen als printer op zich, maar zal ook als een gelimiteerde bundelkit met een siliconen case van het populaire personage Pikachu beschikbaar zijn om de release van New Pokémon Snap op 30 april te vieren

De belangrijkste kenmerken van de speciale smartphone-app instax mini Link voor Nintendo Switch:

1. Switch Direct Print-functie

Met deze functie kan je de schermafbeelding uit jouw game (stilstaande beelden/video's) op de Nintendo Switch afdrukken met de Link door middel van een eenvoudige handeling waarbij de QR-code wordt gelezen die op de Nintendo Switch verschijnt.

2. Kies uit 3 thema's op de speciale smartphone app

De layout van het scherm van de speciale smartphone-app kan worden gekozen uit drie populaire games, Animal Crossing: New Horizons, Super Mario en New Pokémon Snap en stelt je in staat om de app te gebruiken terwijl je jezelf in de wereld van het spel waant.

3. Print je foto's met  Nintendo personage 

Frame Print, een van de populaire functies van de Link waarmee je foto's met verschillende ontwerpen kunt afdrukken, heeft ook dezelfde drie soorten game-ontwerpen toegevoegd. Zo kan je jouw foto's afdrukken met het designframe van je favoriete spel.

*: Een gratis app die compatibel is met Android-telefoons en iPhones. De app kan worden gedownload van Google Play in het geval van Android-telefoons en in de App Store voor iPhones. Android en Google Play zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Google Inc. iPhone en App Store zijn handelsmerken van Apple Inc. Het handelsmerk iPhone wordt in Japan gebruikt onder licentie van iphone Co., Ltd. Er zijn enkele landen en regio's waar de speciale smartphone-app instax mini Link voor Nintendo Switch niet kan worden gedownload.

**: ©2021 Pokémon. ©1995-2021 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc. ©1999 Nintendo/HAL Laboratory, Inc. Ontwikkeld door BANDAI NAMCO Studios Inc.

***: De speciale smartphone-app instax mini Link voor Nintendo Switch kan niet alleen worden gebruikt met de nieuwe kleur Ash White (Red&Blue) printer, maar ook met de huidige line-up Ash White, Dusky Pink en Dark Denim.

Download hier de beelden in hoge resolutiehttps://press.talkie.be/en/dir/instax-mini-link-x-nintendo

Daphné Bonami

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be