Fujifilm lanceert de XF10: je ideale metgezel voor onderweg

Fujifilm lanceert de XF10: je ideale metgezel voor onderweg

Fujifilm staat al jarenlang gekend om de uitzonderlijke kwaliteit van hun X Series camera’s, maar een segment van de markt dat altijd een beetje genegeerd werd, waren hun budgetvriendelijke camera’s. In juni 2018 werd daarom de Fujifilm X-T100 gelanceerd en vandaag voegt Fujifilm de XF10 camera toe aan zijn portfolio. 

>> Interessante nieuw entry level lichtgewicht camera
>> Ideaal voor zowel smartphone gebruikers als amateurfotografen 
>> Geschikt voor food fotografie en vlogging
>> Aanbevolen verkoopprijs: € 499
>> Beschikbaar in zwart of goud vanaf augustus 2018

Deze nieuwe camera is budgetvriendelijk, licht, klein, maar krachtig met een uitstekende beeldkwaliteit zoals we bij de andere Fujifilm X Series camera’s gewend zijn. Deze camera bevat naast de technologie die het gerenommeerde Fujifilm in huis heeft ook een aantal nieuwe functies: 

  • De XF10, Fujifilms jongste telg is een buitengewoon lichtgewicht toestel van amper 280 gram.
  • Het toestel is uitgerust met een Fujinon 18.5mm F2.8 vaste lens, goed voor een wijd bereik van onderwerpen, van landschappen tot food fotografie. 
  • Ook de square mode is een nieuwe functie. Met één enkele tik op het touch screen kan de camera 1:1 formaat opnames maken.
  • Verder bevat deze camera ook 11 film simulaties en 19 geavanceerde filters, waaronder twee nieuwe: Rich & Fine (ideaal voor food fotografie) en Monochrome [NIR]. Zo kan de fotograaf heel eenvoudig artistieke flair aan de opnames geven.
  • Daarnaast is dit toestel ook geschikt voor 4K Movie en High Speed Video opnames, wat erg interessant is voor vloggers
  • Fujifilm’s X Series werd al meermaals geroemd om zijn uitstekende beeldkwaliteit, en dat is bij deze XF10 niet anders. Dat heeft onder andere te maken met de geïntegreerde APS-C-sensor, een sensor die 14 keer groter is dan de sensor in een doorsnee smartphone. 
  • Dankzij de nieuwste ingebouwde Bluetooth® low energy-technologie kan de overdracht van beelden snel en eenvoudig gebeuren naar gekoppelde smartphones en tablets zodat afbeeldingen kunnen worden gedeeld en geüpload binnen een oogopslag. Dat maakt het toestel een perfecte metgezel voor onderweg. 
  • Met de digitale teleconverter kan het toestel foto’s maken equivalent met 35mm en 50mm op een 35mm formaat.

Aanbevolen verkoopprijs:
€ 499
Beschikbaar in zwart of goud vanaf augustus 2018.

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas. FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera's, toebehoren en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op: 
www.fujifilm.eu/be
www.fujifilm.be
www.fujifilmxseries.be
www.instax.be
Facebook.com/Fujifilm.Belgium
Instagram: @fujifilmbelgium@instaxbelgium

Contacteer ons
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Andrew Vassallo Walkie Talkie NV
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Andrew Vassallo Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium