FUJIFILM LANCEERT DE ULTIEME SYSTEEMCAMERA, MET IBIS!

FUJIFILM LANCEERT DE ULTIEME SYSTEEMCAMERA, MET IBIS!

FUJIFILM X-T4

Als kers op de taart van het X Series gamma, presenteert FUJIFILM de X-T4 systeemcamera met geweldige resultaten voor foto én video. De nieuwe sluiter is niet alleen snel en stil (tot zo'n 30% stiller dan zijn voorganger, de X-T3), maar ook duurzaam en heeft de snelste autofocus ooit tot nu toe. Dankzij de FUJIFILM X-T4 leg je nét die momenten vast die je vroeger misschien gemist had. 

De nieuwe film simulatie modus, ETERNA Bleach Bypass, geeft je beelden de traditionele filmverwerkingstechniek weergave, met lage saturatie en een hoog contrast. Dit alles verpakt in een compacte en lichte body gewapend met een extra krachtige batterij. 

De X-T4 is buitengewoon geschikt voor fotografie bij slechte lichtomstandigheden of actiefotografie en verzekert stabiele video opnames in moeilijke omstandigheden.

De voornaamste kenmerken:

  • Krachtige nieuwe apparaten

De X-T4 is het eerste model in de X-T reeks met in-body beeldstabilisatie (IBIS). Dankzij de IBIS krijgt de camera geweldige mogelijkheden op het vlak van foto en video, resulterend in een ongeëvenaard vloeiende opname. De IBIS unit gebruikt magnetische kracht in plaats van veren, waardoor de functionaliteit sterk verbetert en de unit ongeveer 30% kleiner, 20% lichter en 8 x accurater is dan de IBIS in de X-H1. 

  • Unieke kleurenreproductietechnologie

De ETERNA Bleach Bypass zorgt ervoor dat highlight en schaduwtonen van -2 tot +4 kunnen worden aangepast met een halve stop in plaats van 1 stop, waardoor een fijnere tonaliteit mogelijk is. De Auto Witbalans (AWB) heeft naast de "AUTO" functie ook de opties "White Priority" en "Ambience Priority". 

  • Leg alles vast

De sluiter is bijzonder snel, tot 15fps in burst modus met een hoog reactievermogen van 0.035 seconden. De levensduur van de sluiter is verdubbeld tot zo’n 300.000 clicks en is 30% stiller dan zijn voorganger, de X-T3.

  • Professionele videofuncties

De X-T4 is in staat om Full HD-video met hoge snelheid op te nemen bij 240P, wat tot 10 keer slow-motion effect oplevert. 

  • Optionele accessoires

De capaciteit van de NP-W235 batterij is ongeveer 1.5 keer groter dan deze van de NP-W126S, goed voor zo’n 500 opnames per oplaadbeurt in Normale modus, 600 opnames in Economie modus en tot 1700 opnames wanneer twee extra batterijen worden gebruikt met de optionele batterij grip VG-XT4.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Jana Snoeck
Daphné Bonami
Jana Snoeck
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium