FUJIFILM LANCEERT DE TIJDLOZE INSTAX MINI 40

07-fujifilm-belgium-instax-mini-40.jpg

Met zijn klassieke retro styling is de nieuwe instax mini 40 een instant camera voor iedereen die graag foto's maakt en deelt. De instax mini 40 is compact ontworpen zodat je hem makkelijk kunt meenemen en is afgewerkt met een hoogwaardige textuur die comfortabel in één hand past. De glanzend zwarte camerabehuizing wordt geaccentueerd met zilveren accenten, wat resulteert in een verfijnde, tijdloze look, in lijn met Fujifilms iconische benadering van cameradesign.

De belangrijkste kenmerken van de instax mini 40:

Automatische belichtingsfunctie voor betere foto's op elk moment van de dag
De automatische belichtingsfunctie detecteert automatisch het niveau van het omgevingslicht wanneer de ontspanknop wordt ingedrukt, en optimaliseert de sluitertijd en het flitsvermogen op basis van de scène. Zo kunnen zelfs beginnende instax-gebruikers foto's maken die automatisch goed belicht zijn, ongeacht de binnen- of buitenomstandigheden, en ter plekke hoogwaardige fotoafdrukken maken.

Selfie-modus voor snellere en gemakkelijkere selfies
Gebruikers kunnen de selfie-modus, perfect voor het nemen van selfies en close-up foto's, activeren door simpelweg de voorste rand van de lens uit te trekken nadat de camera is ingeschakeld. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit om selfies en close-up foto's te nemen.

De instax mini 40 is beschikbaar vanaf 21 april 2021 en heeft een aanbevolen verkoopprijs van €99,99.

Nieuwe instant mini film én case

Naast de lancering van de instax mini 40 wordt ook de Contact Sheet instant mini film gelanceerd. Als eerbetoon aan de klassieke filmfotografie simuleert Contact Sheet het uiterlijk van het contactblad van een fotograaf wanneer bewerkte filmstroken 'contact' worden afgedrukt. Net als alle instax films zal Contact Sheet verkrijgbaar zijn met 10 foto’s per cassette.

Om de nieuwe instax mini 40 optimaal te beschermen is er bovendien een bijpassende camera case.

De Contact Sheet instant mini film heeft een aanbevolen verkoopprijs van €9,99 en de instax mini 40 case is verkrijgbaar vanaf €19,99. Beiden beschikbaar vanaf 21 april 2021.

Download hier de beelden in hoge resolutiehttps://press.talkie.be/en/dir/instax-mini-40

Daphné Bonami

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be