FUJIFILM LANCEERT DE NIEUWE INSTAX SQUARE SQ1

FUJIFILM LANCEERT DE NIEUWE INSTAX SQUARE SQ1

De alom bekende SQUARE-camera van instax wordt met de komst van de SQ1 in een nieuw kleedje gehuld. Deze analoge camera heeft een volledig nieuwe look met een hoekig design en is beschikbaar in drie verrassende kleuren: Chalk White, Glacier Blue en Terracotta Orange

Dankzij het stijlvolle design en de handige functies is de instax SQUARE SQ1 geschikt voor jong en oud. De eenvoudige bediening zorgt ervoor dat je in een handomdraai foto’s maakt waarbij je (symmetrisch) de mooiste herinneringen in groot formaat kadert. De vierkante foto’s zijn 1,5 keer groter dan de standaard instax mini prints! Met zijn ingebouwde sensors meet de SQ1 automatisch de helderheid van je omgeving en past hij de sluitertijd aan.

Van grotere selfies en afdrukken tot eenvoud en design. De SQ1 is een compacte, handige en stijlvolle instantcamera voor meer fun, meer vrienden en meer mogelijkheden in elke foto.

De belangrijkste kenmerken van de SQ1:

Een eenvoudig en nieuw design

- Automatische belichting voor kwalitatieve beelden

- Eenvoudige Selfie Modus, door simpelweg aan de lensring te draaien

De instax SQUARE SQ1 is beschikbaar vanaf eind september en heeft een aanbevolen verkoopprijs van €129,99.

Een waaier aan kleuren en cases

De lancering van de nieuwe SQ1 gaat gepaard met twee nieuwe instax film varianten. De Monochrome (€ 11,99) en Rainbow (€10,99) films in vierkant formaat dagen je uit om creatief aan de slag te gaan.

Om de nieuwe SQ1 camera optimaal én modebewust te beschermen zijn er bovendien 3 bijpassende camera cases beschikbaar.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium