FUJIFILM introduceert de nieuwe instax mini Link 2 smartphone printer

FUJIFILM introduceert de nieuwe instax mini Link 2 smartphone printer

Nieuwe, interactieve productfuncties om je creativiteit te inspireren

Story image

FUJIFILM kondigt vandaag de lancering aan van de FUJIFILM instax mini Link 2 smartphone printer in Europa, verkrijgbaar vanaf eind juni 2022. Deze nieuwe versie beschikt over een verscheidenheid aan nieuwe, unieke functies zoals aanpasbare kaders en beeldkleurmodi die helpen de sfeer van een beeld te versterken waardoor je creatief wordt uitgedaagd.

instaxAiR™ is een opwindende nieuwe functie van de instax mini Link 2, waarmee interactiviteit en personalisatie naar een geheel nieuw niveau worden getild. Dankzij deze functie kan je door middel van de printer "in de lucht" tekenen en vervolgens de effecten direct op de afdruk toepassen.

"instax mini Link 2 moedigt aan om je creatief uit te drukken via instaxprints", aldus Shin Udono, Senior Vice President, Imaging Solutions, FUJIFILM Europe. "Met zeer innovatieve, leuke en interactieve functies zoals instaxAiR creëren we nieuwe manieren om een band op te bouwen met instax-gebruikers en hen te inspireren bij het maken van hun beelden."

Klik hier om de hoge resolutie beelden te downloaden


De belangrijkste functies van de mini Evo op een rijtje:

  • instaxAiR

    Met instaxAiR kan je via de app* afbeeldingen zoals bubbels, bloemblaadjes, neon, graffiti of glitters toevoegen aan je foto’s. Hiervoor hou je de instax mini Link 2 vast, druk je bovenaan op de functieknop en richt je het LED-lampje aan de zijkant om te beginnen met tekenen in de lucht. Wat er in de lucht werd getekend, verschijnt vervolgens op het afdrukvoorbeeld in de in-app en kan je afdrukken. Dankzij de instaxAiR-functie kan je zelfs een video van de tekening opnemen en het moment delen als een afdrukbare QR-code die op de afdruk verschijnt.  De QR-code kan worden gescand om de video te bekijken, te downloaden of te delen via sociale media.
*instax mini Link 2 app gratis te downloaden
*instax mini Link 2 app gratis te downloaden
  • Lichtgewicht draagbaarheid en snelheid

    De instax mini Link 2 is compact, licht en afgewerkt met een gestreepte textuur. Hij brengt een afdruk in ongeveer 15 seconden over, ondersteunt continu printen en kan ongeveer 100 instax mini prints afdrukken met één batterij en dit via Bluetooth2.
Story image

 

  • Image Modes, Design Frames, Stickers, en meer om je instax instant print aan te passen

    De instax mini Link 2 app bevat een verscheidenheid aan ontwerpkaders die over het geselecteerde beeld kunnen worden gelegd voor een unieke instax instant print. Er is keuze uit 2 kleurmodi - instax-Rich Mode voor diepere, verbeterde kleuren en instax-Natural Mode voor een meer originele look. Smartphone beelden kunnen ook worden bewerkt met artistieke filters of door het aanpassen van de helderheid, het contrast en de verzadiging van het beeld. Met de instax print collage kan je via de app tot acht foto's combineren in één print.
Story image

Naast de compatibiliteit met smartphones, werkt de instax mini Link 2 naadloos met de FUJIFILM X-S10 spiegelloze digitale camera, zodat ook fotografen hun foto's rechtstreeks van de camera naar de instax mini Link 2 printer kunnen sturen. 

De instax mini Link 2 wordt aangeboden in de kleuren Soft Pink, Clay White en Space Blue, en is vanaf eind juni 2022 in heel Europa te koop voor een adviesprijs van € 129,99.

Tegelijk lanceert FUJIFILM een nieuwe film: de instax mini Spray Art instant film met een kleurrijk regenboog-spray ontwerp dat het licht weerkaatst. Alleen of in combinatie met de instaxAiR-functie tilt deze nieuwe print jouw foto’s tot een hoger creatief niveau! De instax mini Spray Art instant film is beschikbaar vanaf eind juni 2022 voor een adviesprijs van € 9,99.

Klik hier om de hoge resolutie beelden te downloaden 


Over Fujifilm 

FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.
​FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Over instax

De afgelopen 20 jaar heeft instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera’s gemaakt die direct foto’s maken en afdrukken in zowel mini, SQUARE als WIDE formaat.
​Sinds zijn lancering in 1998 heeft instax de manier waarop mensen foto’s vastleggen veranderd. Dit zorgde voor de verkoop van maar liefst 45 miljoen instant camera’s en printers tot op vandaag en maakt van het merk marktleider in instant fotografie. Hun belangrijkste producten zijn ondermeer de mini 11, mini 40, mini Link printer, mini LiPlay, SQUARE SQ1, SQ20 & WIDE 300. www.instax.eu

Meer informatie op:www.fujifilm.eu/bewww.instax.be

@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium


Voor meer informatie, beeldmateriaal of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met: 

Daphné Bonami l [email protected] l 0476 52 54 62

Zoë Nassel l [email protected] l 0496 70 09 01

 

 

 

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium