Food alert: Umamido gaat in zee met Walkie Talkie

Food alert: Umamido gaat in zee met Walkie Talkie

Walkie Talkie stelt met trots een nieuwe klant voor: Umamido. Sinds 2013 is Umamido gekend als vaste waarde in de Belgische ramen cultuur. Met maar liefst elf vestigingen verovert Guy Quirynen, founder van Umamido, elke dag opnieuw de harten van alle ramen lovers. Als trots lid van Umamido’s slurp squad en als PR partner, zal Walkie Talkie je de komende maanden onderdompelen in de ramen wereld en je op de hoogte houden van alle nieuwtjes die Umamido voor ogen heeft.

Sharing our passion for honest ramen

Wat begon als een kleine ramen shop met twee mensen op het Brusselse Flageyplein, groeide uit tot een succesvol concept met elf locaties in België en Zwitserland. Het hoofddoel van Guy Quirynen, founder en managing director van Umamido? Zijn passie voor Japan delen door het serveren van eerlijke ramen, steeds met de grootste zorg en aandacht voor de producten, Umamido’s gemeenschap en de planeet.

Alle gerechten in de Umamido-shops worden gemaakt met producten van zorgvuldig geselecteerde partners, waarbij voortdurend gezocht wordt naar de beste mix tussen lokale en Japanse partijen. De bouillons zijn van A tot Z traditioneel huisbereid, aan de hand van een no-waste aanpak waarbij elk deeltje van de ingrediënten gebruikt wordt, zoals de echte Japanners dat doen. Het geheim van Umamido’s succes samengevat in drie elementen? Goede en verse ingrediënten, een uitstekende techniek en een traag kookproces, dit allemaal met de nodige portie TLC (Tender Loving Cooking) die lichaam en geest voedt. Kortom, Umamido maakt jouw ramen moment uniek en overheerlijk!

Story image

What's new?

Steevast vasthouden aan de waarden en DNA van Umamido vereist een continue investering om recepten tot in de puntjes af te werken en te blijven luisteren naar de noden van de gemeenschap. Begin dit jaar onderging de menukaart een kleine make-over in samenwerking met de bekende grafisch ontwerper Paiheme om een onvergetelijk visueel menu te creëren. De nieuwe kaart bevat verse toevoegingen aan het vegetarische menu: de romerige ‘Veggie Tan Tan Men’, de pittige ‘Silken Tofu Mazemen’, de klassieker ‘Vegetarian Shoyu Ramen’, alsook een uitgebreid assortiment aan nieuwe ramen combo's.

Voor de ramen liefhebbers die er maar niet genoeg van kunnen krijgen, is er goed nieuws! Sommige van de huisgemaakte sauzen die Umamido’s ramen bowls vingerlikkend maken, zijn vanaf nu ook te koop in alle shops. Perfect voor wie thuis graag eens zelf de koksmuts opzet en een heerlijke en eerlijke ramen schotel, of welk gerecht dan ook, op tafel wil toveren.

Gyoza Sauce (200ml), € 9,90 - Yuzu Sirup (200ml), €16,90 - Rayu Oil (100ml), €13,90 - Egg Marinade (1L), €14,90 - Tsurai (100ml), €10,00

Story image

Happy birthday to Umamido!

Na zijn stage in Kyoto, was Guy volledig in de ban van de Japanse ramen cultuur en besloot hij om deze lekkernij mee te nemen naar de Europese hoofdstad. 10 jaar later serveert Umamido nog steeds heerlijke en eerlijke ramen in haar restaurants verspreid over België en Zwitserland. Umamido blikt met trots terug op afgelopen decennium en laat deze verjaardag niet ongevierd. Binnenkort meer hierover!

Story image

Wat mag je de komende maanden allemaal verwachten en waarvoor kan je bij Walkie Talkie terecht?

- Updates rond nieuwigheden
​- Interviews met Guy Quirynen (founder en managing director) en special guest
​- Kwalitatief beeldmateriaal
​- Alle andere persgerelateerde vragen


Download hier de beelden in hoge resolutie

Voor bijkomende informatie, beelden of interviews, aarzel niet om ons te contacteren.

Walkie Talkie
Axelle Fraeye - axelle@talkie.be
​Maureen Richard - maureen@talkie.be

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium