Feeling YUST a little hungry? YUST Food: hotspot in design pand

Feeling YUST a little hungry? YUST Food: hotspot in design pand

In het voorjaar van 2019 opende YUST de deuren in Antwerpen. YUST combineert meeting rooms, privé-kamers, een hostel en lofts voor een langer verblijf in één stijlvol pand. Daarnaast is de design venue ook het décor voor verschillende workshops en events. Maar YUST is ook een hotspot op food vlak met een stijlvol restaurant en maandelijkse zondagse brunch. 

Not YUST a restaurant
Als de open, warme ruimte met design objecten je niet binnenlokt, dan doet de atypische menukaart dat zéker. Het restaurant van YUST bevindt zich op de gelijkvloers, knus gelegen tussen de al even impressionante lobby en een gezellige semi-outdoor lounge met fire pitSharing is caring hier. Met kleine, fashionable dishes zet YUST volop in op het food sharing concept. 

De menukaart bestaat uit gerechten met seizoensgebonden producten en bevatten invloeden van over heel de wereld. Chef Laurens Jasperse verrast je smaakpappillen met gedurfde combinaties: van pulpo met polenta en choronsaus tot tostada van Sint-jacobsvrucht met rode biet en gepekelde rode ui. Dé ideale plek om in een high end design kader te genieten van een (zaken)lunch of intiem diner met vrienden.

Meer informatie over het menu en restaurant via yust.com/antwerp/food

Download hier high res beeldmateriaal: https://press.talkie.be/nl/dir/yust-food

YUST a Sunday kind of brunch

Wie houdt er nu niet van een heerlijke brunch op zondag? Chef Laurens Jasperse tovert in samenwerking met Van Tricht en Butcher's Store een uitgebreide en Instagramwaardige brunch op tafel: van traditionele brunch favo's tot exotische twists. And there's more! Tijdens de brunch zorgt een mixologist voor verfrissende cocktails, denk Bloody Mary's en Mimosas. Een DJ zorgt ook na de brunch voor de nodige sfeer.  

Meer informatie over de brunch via yust.com/antwerp/events

Data 2019 & 2020
24 November
8 December - 22 December
12 Januari - 26 Januari
9 Februari - 23 Februari

YUST
www.yust.com
Coveliersstraat 2, 2600 Berchem
+32 (0)3 
302 30 20

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium