Exclusief: Johnny Depp krijgt sneak-peek in de nieuwe Pirates of the Caribbean attractie in Disneyland® Paris!

Exclusief: Johnny Depp krijgt sneak-peek in de nieuwe Pirates of the Caribbean attractie in Disneyland® Paris!

ATTRACTIE HEROPENT OP 24 JULI 2017

Tijdens het bezoek van de cast en crew van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge aan Disneyland Paris, heeft Johnny Depp als eerste de nieuwe scènes in de Pirates of the Caribbean attractie kunnen ontdekken. Pirates of the Caribbean heropent op 24 juli 2017 voor alle gasten.

De Pirates of the Caribbean attractie is vernieuwd ter gelegenheid van de 25ste Verjaardag van Disneyland® Paris en zit vol met nieuwe verrassingen.

Heb je altijd al de meest gezochte piraat van de zeven zeeën willen ontmoeten? Dan heb je geluk, want Jack Sparrow is vanaf 24 juli te zien in twee scènes in de onvergetelijke attractie in Adventureland in het Disneyland Park. Johnny Depp heeft de nieuwe scènes in de legendarische Pirates of the Caribbean attractie als eerste mogen ontdekken toen hij Disneyland Paris bezocht voor de Europese première van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge.

Johnny Depp poseert naast de piraat die hij kent als geen ander. Jack Sparrow heeft zich verstopt in een vat, altijd op zoek naar nieuwe schatten.

De Pirates of the Caribbean attractie is altijd een centraal onderdeel geweest in de geschiedenis van de Disney Parken. De attractie is ingehuldigd in Californië in 1967 en bestaat in Disneyland® Paris sinds de opening in 1992. Gasten kunnen ook van de attractie genieten in Orlando, Tokyo en in het onlangs geopende Shanghai Park.

Ahoy Matey! Ga vanaf 24 juli mee op nieuwe avonturen met de ontdeugende Piraat in Adventureland in het Disneyland Park.


Voor meer informatie, nog extra vragen, aarzel zeker niet ons te contacteren! 
Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 09 60 38

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992 (13,4 miljoen bezoeken in 2016). Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven gethematiseerde Disney hotels met 5.800 kamers (meer dan 2.700 kamers zijn beschikbaar in geselecteerde partner hotels). Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR’S REVENGE in de cinemazalen
Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium