Exclusief: deze zomer komen de Marvel Superhelden naar Disneyland® Paris

Exclusief: deze zomer komen de Marvel Superhelden naar Disneyland® Paris

VAN 10 JUNI T/M 30 SEPTEMBER 2018

Slechts enkele weken na de release van AVENGERS: INFINITY WAR in de cinemazalen, creëren de Marvel Superhelden nog meer buzz door zich voor het allereerst met z’n allen te verenigen in Disneyland Paris. Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Star-Lord, Gamora en Spider-man zullen vanaf 10 juni 2018 aanwezig zijn in het Walt Disney Studios Park® voor een uniek seizoen boordevol events, bruisende shows en interactieve belevingen, die buitengewoon epische proporties zullen aannemen. Bezoekers krijgen zelfs de kans om hen te vervoegen en deel uit te maken van het avontuur. Dit unieke event is de spectaculaire afsluiter van de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris. Ben JIJ klaar voor Marvel Summer of Super Heroes?

Het Marvel universum komt gedurende iets meer dan 3 maanden tot leven in het Walt Disney Studios Park. Stel jezelf voor dat je de kracht had om middenin je favoriete films en strips te duiken… Wel, deze zomer kan dat! Toon je super dansmoves tijdens een dance-off met de Guardians of the Galaxy, kijk toe hoe de meedogenloze Loki de macht probeert te grijpen, ontmoet Captain America en laat jezelf verwonderen door de geweldige show met Thor, Doctor Strange, Black Panther, Black Widow, Scarlet Witch en nog veel meer!

Dat klopt – deze zomer is de uitgelezen kans om samen met je favoriete Marvel Superhelden aan een episch avontuur te beginnen. Ontdek wat er jou te wachten staat:

Marvel: Super Heroes United

Marvel: Super Heroes United is een nooit eerder geziene show in het Studio Theater in het hart van het Walt Disney Studios Park. Op het programma van deze superproductie: live-actie scènes met Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man – om er maar een paar op te noemen! Het bevat ook geavanceerde speciale effecten die de Incredible Hulk en de angstaanjagende Thanos voor je ogen tot leven wekken – een echte primeur voor Disneyland Paris. Je wordt eveneens getrakteerd op spectaculaire projecties en een hele reeks andere grote verrassingen. Eén ding is zeker: je beleeft een ongezien episch avontuur.

Dit is het verhaal: “Thanos heeft een manier gevonden om the Avengers en hun bondgenoten te manipuleren om ze zo te kunnen vernietigen. Zullen de helden erin slagen om uit zijn klauwen te ontsnappen? Je ontdekt het in deze show boordevol adembenemende wendingen”.

Marvel: Super Heroes United brengt iconische figuren uit het Marvel universum naar het podium en focust op 3 thema’s: oorsprong, dualiteit en eenheid. Deze 20-minuten durende show wordt meerdere keren per dag opgevoerd in het Walt Disney Studios Park.

Stark Expo presents: Energy for Tomorrow!

Tony Stark nodigt je uit op Production Courtyard om je de laatste nieuwe versie van zijn revolutionaire uitvinding voor te stellen – een ‘Arc Reactor’ die groene energie opwekt. Maar pas op… Een zekere Loki gooit maar al te graag roet in het eten. Thor’s angstaanjagende halfbroer zal proberen om van deze gebeurtenis gebruik te maken om de macht te grijpen. Laat ons hopen dat Black Widow en Spider-Man in de buurt zijn om hem tegen te houden…

Meerdere keren per dag heb je de kans om deze geweldige show te zien aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off

Zoals de naam al doet vermoeden, krijg je de kans om een dance-off aan te gaan met de Guardians of the Galaxy! Muziek is een belangrijk onderdeel van het karakter van Peter Quill, beter bekend onder de naam Star-Lord. Zijn avonturen zijn ingesteld op de tunes van de jaren 70 en 80 uit zijn favoriete afspeellijsten. En zoals je zou verwachten, maakt hij een echte muzikale entree – naast Gamora, de gevaarlijkste vrouw in het universum. Maar pas op – ze zullen zichzelf snel in gevaar brengen en ze hebben een missie voor jou.Maak je klaar om de Guardians of the Galaxy een handje te helpen! Ze rekenen op jouw hulp… en ze hebben beloofd dat ze je in beweging zullen brengen!

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off zal meerdere keren per dag plaatsvinden op Production Courtyard en het beloofd een wilde ervaring te worden!

Heldhaftige ontmoeting: Captain America

Marvel Summer of Super Heroes geeft je ook de kans om een hand te schudden met de allereerste Avenger: Captain America. Steve Rogers zal in het Walt Disney Studios Park aanwezig zijn om een epische ervaring met je te delen – één die je voor altijd wil vastleggen op foto. Het is de perfecte gelegenheid om jouw vrienden en volgers op sociale media te laten zien dat je de leider van de Avengers ontmoet hebt!

Exclusieve merchandise in Disneyland® Paris! 

Marvel Summer of Super Heroes is ook jouw kans om een reeks Marvel producten te ontdekken die exclusief in Disneyland Paris verkrijgbaar zijn. Er werd een uniek assortiment van souvenirs en lifestyle merchandise – inclusief Marvel heldenhaarband – ontwikkeld voor deze speciale gelegenheid.

 

Mis Marvel Summer of Super Heroes niet! Van 10 juni t/m 30 september 2018 in het Walt Disney Studios Park. Dit evenement –  het eerste van zijn soort in Europa – belooft een spectaculaire afsluiter te worden van het 25-jarig jubileum van Disneyland Paris.

 

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992 (13.4 miljoen bezoeken in 2016). Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken(Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven gethematiseerde Disney hotels met 5.800 kamers (meer dan 2.700 kamers zijn beschikbaar in geselecteerde partner hotels). Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een 27-holes golfbaan van het allerbeste niveau aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium