evian® en Kusmi Tea® stellen de Belgen een nieuw winters drankje voor

evian® en Kusmi Tea® stellen de Belgen een nieuw winters drankje voor

«evian infused x Kusmi Limited edition»

Dit verrassend en heerlijk limited edition drankje combineert de zuiverheid van het natuurlijke mineraalwater evian®, met een infusie* van biologische witte thee met een delicate mengeling van fruitige natuurlijke aroma’s en warme, pittige winterse specerijen.

Deze nieuwkomer is reeds beschikbaar in de Kusmi Tea®-winkels en zal vanaf februari verkrijgbaar zijn bij Delhaize om de smaakpapillen te plezieren van consumenten begin 2019.

Een zintuiglijke reis met pittige specerijen voor een verrassend winterdrankje

Deze “Witte Thee in Limited Edition”drank is geïnspireerd op de limited edition Tsarevna thee die jaarlijks ontwikkeld wordt door Kusmi Tea® voor de eindejaarsfeesten. Voor dat tikkeltje extra tijdens een lekkere pauze.  

Om de feestelijkheden te verlengen, kreeg deze limited edition een feestelijke kleur. De zilveren kleur van de fles en de warme en pittige smaken zorgen voor een originele zintuiglijke ervaring. Met deze limited edition vieren evian® en Kusmi Tea® hun gemeenschappelijke waarden: traditie, knowhow, durf en creativiteit.  

Het nieuwe drankje is gepresenteerd in een individueel en elegant flesje van 37 cl dat100% recycleerbaar is. Zijn esthetische vorm zorgt voor een optimale ergonomie terwijl de eigenschappen van de drank perfect bewaard worden. De aangeraden prijs** in België ligt afhankelijk van het distributiecircuit tussen € 2,09 en € 3,09. 

De limited edition is nu reeds te ontdekken in de Belgische Kusmi Tea®-winkels en in een select aantal horecazaken. Vanaf februari 2019 zullen de flesjes bij Delhaize beschikbaar zijn. 

Het aanbod van evian infused x Kusmi

De samenwerking van evian® en Kusmi Tea® is een ode aan beide Franse huizen die erfgoed en traditie combineren met waarden als durf, schoonheid, creativiteit en innovatie. evian infused x Kusmi is een uniek assortiment van zowel originele als gesofisticeerde dranken, ontstaan uit de combinatie van de puurheid van het natuurlijke mineraalwater evian®, en de erkende knowhow van Kusmi Tea® om eerder onuitgegeven theemengelingen te maken.

Het assortiment van evian infused x Kusmi, dat verfrissend, delicaat en uniek is, steunt op twee recepten die een opmerkelijk evenwicht vertonen dankzij de samenstelling van meer dan 94% natuurlijk mineraalwater met een infusie van witte biologische thee* en een delicate mix van fruitige, plantaardige en bloemige aroma’s. Beide recepten dragen een biologisch certificaat en zijn ontwikkeld met natuurlijke aroma’s. 

 

Gearomatiseerde Witte Thee met Munt & Framboos

De verfijnde combinatie van de frisheid van munt met de zachtheid van framboos, biedt een exotische zintuiglijke ervaring. De delicaatheid van de biologische infusie* van witte thee en van het natuurlijk mineraalwater evian® slaagt er als geen ander in om met deze geraffineerde mix een zintuiglijk genot op te wekken.

 

Gearomatiseerde Witte Thee met Perzik & Viooltjes

Deze subtiele mix, die de zintuigen in vervoering brengt, is het resultaat van de vernieuwende ontmoeting tussen de zachtheid van perzik en de elegantie en gratie van viooltjes, elk subliem dankzij het natuurlijke mineraalwater evian® en een delicate biologische infusie* van witte thee.

* Geconcentreerde infusie op basis van concentraat van biologische witte thee
** De aanbevolen verkoopprijs is slechts een adviesprijs: de distributeur is altijd vrij om de verkoopprijs te bepalen.

 

Over evian®

evian® natuurlijk mineraalwater is afkomstig uit het hart van de Franse Alpen, een uniek geologisch gebied in de wereld. Gedurende meer dan 15 jaar baant het water zich een weg door de rotsen en op die reis wordt het verrijkt met karakteristieke mineralen. evian® zet zich al meer dan 25 jaar in om de natuur in de omgeving van de bron te beschermen om de uitzonderlijke kwaliteit van evian® natuurlijk mineraalwater te bewaren voor de toekomstige generaties. evian® natuurlijk mineraalwater is van nature zuiver en evenwichtig samengesteld en voldoet perfect aan de hydratatiebehoeften van iedereen, de hele dag door.

evian®, het iconisch merk van Danone, onderschrijft de ‘One Planet. One Health’ visie dat onze gezondheid en deze van de planeet onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

evian®, Volvic® en Badoit® zijn de drie merken natuurlijk mineraal water die in België op de markt gebracht worden door NV Danone Waters Benelux SA. De onderneming stelt zo’n dertig personen te werk en functioneert als een dynamische KMO binnen het bedrijf Danone.

 

Over Kusmi Tea®

Kusmi Tea®, opgericht in 1867, is een theehuis dat zowel moderniteit als traditie cultiveert aan de hand van verschillende niet te missen welzijnscreaties, grote klassiekers en legendarische recepten die vandaag echte iconen zijn geworden. Als ontmoetingspunt van smaken, culturen en kleuren, belichaamt Kusmi Tea® al 150 jaar de schoonheid van theemengelingen.

 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium