evian® en Kusmi Tea® creëren een unieke zintuiglijke beleving:

evian® en Kusmi Tea® creëren een unieke zintuiglijke beleving:

«evian infused x Kusmi»

Een gamma van subtiele en verfijnde recepten op basis van het natuurlijke mineraalwater evian®, een infusie* van biologische witte thee, en een delicate mengeling van fruitige, plantaardige en bloemige aroma’s.

De ontmoeting tussen twee grote Franse huizen…

De samenwerking van evian® en Kusmi Tea® is een ode aan beide huizen die erfgoed en traditie combineren met waarden als durf, schoonheid, creativiteit en innovatie. evian infused x Kusmi is een uniek gamma van zowel originele als gesofisticeerde dranken, ontstaan uit de combinatie van de puurheid van het natuurlijke mineraalwater evian®, en de erkende knowhow van Kusmi Tea® om eerder onuitgegeven theemengelingen te maken.

We schrijven een mooi verhaal tussen evian®en Kusmi Tea® met deze nooit eerder geziene innovatie. Zo wilden we een eigen antwoord formuleren op de markt van de ‘plezierdranken’ in lijn met onze missie om gezondere en meer natuurlijke consumptiegewoonten aan te moedigen. Beide kwalitatieve nieuwkomers in het gamma van evian Fruits & Plantes zijn uiterst subtiel en verrassen zowel met hun smaak als hun zuiverheid. evian infused x Kusmi getuigt van de pioniersgeest van evian in de groeiende markt van premium dranken op basis van thee.” Aldus Patricia Oliva, directrice van het merk evian.

Deze samenwerking maakt de ontmoeting tussen twee huizen met sterke persoonlijkheden concreet. Twee unieke universums kwamen samen in een perfect huwelijk om zo een een nooit eerder gezien product op de markt te brengen. Dit is slechts de eerste fase van een hopelijk lange duurzame samenwerking,” vult Sylvain Orebi, de voorzitter van Kusmi Tea, aan.

… brengt een uniek aanbod van twee biologische en vernieuwende recepten tot stand…

Met deze twee exclusieve recepten nodigen evian® en Kusmi Tea® je uit om een nieuw en verrassend aanbod aan smaken te ontdekken in het marktsegment van dranken op basis van thee dat in Europa in 2016 ** met meer dan 10% in volume steeg.

Het gamma van evian infused x Kusmi, dat verfrissend, delicaat en uniek is, steunt op twee recepten die een opmerkelijk evenwicht vertonen dankzij het samengaan van meer dan 94% natuurlijk mineraalwater met een infusie* van witte biologische thee en een delicate mix van fruitige, plantaardige en bloemige aroma’s. Beide recepten dragen een biologisch certificaat en zijn ontwikkeld met natuurlijke aroma’s.

evian infused x Kusmi is gepresenteerd in een individueel en elegant flesje van 37 cl. Zijn esthetische vorm zorgt voor een optimale ergonomie terwijl de eigenschappen van de drank perfect bewaard worden. Verder is het flesje 100% recycleerbaar. De aangeraden verkoopprijs in België ligt afhankelijk van het distributiecircuit tussen € 2,09 en € 3,09.

...voor een heerlijke en smaakvolle pauze.

Met evian infused x Kusmi, beantwoorden wij verder aan de groeiende vraag van de consument naar gezondere kwalitatieve dranken. Dit bijzonder ontwerp onderscheidt zich van de andere producten op de markt door zijn gevestigde en heerlijke smaken.” meldt Patricia Oliva, directrice van het merk evian.

Gezonde voeding promoten ligt in het hart van de missie van Danone. Dit voorstel van biologische recepten zit helemaal in lijn met de ambitie om de consument gezondere en duurzamere producten aan te bieden.

evian infused x Kusmi richt zijn pijlen op stadsbewoners die op zoek zijn naar gezondere en premium alternatieven voor de traditionele gesuikerde dranken op de markt. Het gamma zal in de loop van 2018 op de markt komen in België en in het Groot Hertogdom Luxemburg bij de betere take away restaurants, in de snacking rayons van een aantal grote supermarkten (zoals Carrefour Express en Cactus). Zo kan de actieve, mobiele stedeling van vandaag makkelijk bereikt worden. Deze zomer kan je evian infused x Kusmi ook in de meeste beachclubs aan de kust terugvinden.

Gearomatiseerde witte thee met munt & framboos

De verfijnde combinatie van de frisheid van munt met de zachtheid van framboos, biedt een exotische zintuiglijke ervaring. De delicaatheid van de biologische infusie* van witte thee en van het natuurlijk mineraalwater evian® slaagt er als geen ander in om met deze geraffineerde mix een zintuiglijk genot op te wekken.

Ingrediënten:

Natuurlijk mineraalwater evian (94,4%), biologische rietsuiker (3%), biologisch citroensap op basis van concentraat, geconcentreerde witte biologische thee infusie (0,2%), natuurlijk framboosaroma met andere natuurlijke aroma’s, natuurlijk limoenaroma, natuurlijk muntaroma met andere natuurlijke aroma’s, appelzuur.

Gearomatiseerde witte thee met perzik & viooltjes

Deze subtiele mix, die de zintuigen in vervoering brengt, is het resultaat van de vernieuwende ontmoeting tussen de zachtheid van perzik en de elegantie en gratie van viooltjes, elk subliem dankzij het natuurlijke mineraalwater evian® en een delicate biologische infusie* van witte thee.

Ingrediënten:

Natuurlijk mineraalwater evian (94,4%), biologische rietsuiker (3%), biologisch citroensap op basis van concentraat, witte biologische thee infusie (0,2%), natuurlijk cassis-, roos- en vioolblaadjesaroma, natuurlijk perzikaroma met andere natuurlijke aroma’s, appelzuur.

Het evian® Fruits & Plantes*** assortiment, dat in 2017 op de markt kwam, wordt ook biologisch!

evian® Fruits & Plantes nodigt je uit om ook zijn verdere gamma te ontdekken, met drie recepten waarin frisheid, lichtheid en een delicaat smaakevenwicht samengaan met de zuiverheid van het natuurlijk mineraalwater evian®. Elk recept is een ode aan de frisheid en de kleuren van de lente. evian Fruits & Plantes wekt het gevoel van dit fabelachtige seizoen op, waarin de natuur weer tot leven komt!

evian® Fruits & Plantes, verfijnde en originele recepten die het natuurlijke mineraalwater evian® combineren met vruchten en planten met delicate aroma’s, nu in bio formule.

Citroen & Vlierbloesem

De kracht en de zuiverheid van de citroensmaak vormt een ongelooflijk harmonieus evenwicht met de plantaardige frisheid van de vlierbloesem. Samen met deze fabelachtige combinatie van smaken zorgt het natuurlijk mineraalwater evian® voor een buitengewoon verfijnde ervaring.

Framboos & Verbena

Sappig en smaakvol, vormt de framboos de perfecte aanvulling bij de plantaardige en citrusachtige tonen van verbena. Deze originele combinatie komt optimaal tot haar recht dankzij het natuurlijk mineraalwater evian®, voor een moment van pure frisheid.

Druif & Roos

De zoete smaak van de druif gaat een gedurfde combinatie aan met de verfijnde aroma’s van de roos. Het geheel wordt nog subliemer dankzij het perfecte evenwicht tussen het duo van smaken en het natuurlijk mineraalwater evian®.

geconcentreerde infusie op basis van concentraat van biologische witte thee

** Bron: GNPD Mintel Intellige

*** Drank op basis van natuurlijk minteraalwater

 

Over Kusmi Tea®

Kusmi Tea®, opgericht in 1867, is een theehuis dat zowel moderniteit als traditie cultiveert aan de hand van verschillende niet te missen welzijnscreaties, grote klassiekers en legendarische recepten die vandaag echte iconen zijn geworden. Als ontmoetingspunt van smaken, culturen en kleuren, belichaamt Kusmi Tea® al 150 jaar de schoonheid van theemengelingen.

 

Over evian®

evian® natuurlijk mineraalwater is afkomstig uit het hart van de Franse Alpen, een uniek geologisch gebied in de wereld. Gedurende meer dan 15 jaar baant het water zich een weg door de rotsen en op die reis wordt het verrijkt met karakteristieke mineralen. evian® zet zich al meer dan 25 jaar in om de natuur in de omgeving van de bron te beschermen om de uitzonderlijke kwaliteit van evian® natuurlijk mineraalwater te bewaren voor de toekomstige generaties. evian® natuurlijk mineraalwater is van nature zuiver en evenwichtig samengesteld en voldoet perfect aan de hydratatiebehoeften van iedereen, de hele dag door.

evian, het iconisch merk van Danone, onderschrijft de ‘One Planet. One Health’ visie dat onze gezondheid en deze van de planeet onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

evian®, Volvic® en Badoit® zijn de drie merken natuurlijk mineraal water die in België op de markt gebracht worden door NV Danone Waters Benelux SA. De onderneming stelt zo’n dertig personen te werk en functioneert als een dynamische KMO binnen het bedrijf Danone.

Contacteer ons
Andrew Vassallo Walkie Talkie NV
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Andrew Vassallo Walkie Talkie NV
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium