Skip to Content
Ervaar water met al je zintuigen: ontdek de nieuwe GROHE SPA-collectie

Ervaar water met al je zintuigen: ontdek de nieuwe GROHE SPA-collectie

  • Momenten van gelukzaligheid: GROHE SPA wordt gelanceerd in september 2021
  • Moderne luxe voor de persoonlijke thuis-wellness
  • Vooruitstrevend design en technologische precisie vinden elkaar, van GROHE Allure tot GROHE Rainshower Aqua modulaire plafonddouches en GROHE Rainshower Aqua bodysprays voor de douche
Omdat de toenemende snelheid van de wereld uitputtend kan zijn, is het belangrijker dan ooit om actief je eigen welzijn te verbeteren. Kleine schuilplaatsen worden erg belangrijk voor wie zich even wil terugtrekken uit de dagelijkse hectiek en rust wil vinden voor lichaam en geest. Thuis is de badkamer daarvoor de ideale plaats en dat is ook GROHE zeker niet ontgaan. In september 2021 lanceert GROHE daarom haar nieuwe SPA-collectie. De exclusieve ontwerpen worden gecombineerd met geavanceerde technologieën en zijn speciaal samengesteld om de badkamer te transformeren in een oase van welzijn. GROHE wil een nieuwe soort waterervaring creëren voor alle zintuigen en zo bijdragen aan kleine momenten van gelukzaligheid.

"GROHE SPA staat voor 'gezondheid dankzij water'. Het kalmerende geluid en het weldadige gevoel op de huid maken van water een echt levenselixer. Met onze nieuwe collectie bieden we consumenten unieke waterervaringen waarmee ze zichzelf kunnen verwennen in hun eigen badkamer. Zorgvuldig geselecteerde kleuren, materialen en afwerkingen gecombineerd met vooruitstrevende designs maken van de SPA-collectie een echte blikvanger. Dankzij de veelzijdige aanpassingsmogelijkheden kunnen we consumenten volledige ontwerpvrijheid bieden. Zo is iedereen vrij om zijn thuis-welness te creëren aangepast aan persoonlijke stijl en smaak. Dat alles in combinatie met high-end technologie en Duiste kwaliteit, maakt dat onze passie voor water voelbaar is in elk detail voor GROHE SPA-gebruikers," legt Patrick Speck, Leader LIXIL Global Design EMENA, uit.

Luxe en verfijndheid in de badkamer met de heruitgevonden GROHE Allure serie
De populaire GROHE Allure-kranenserie is vernieuwd en maakt nu deel uit van de nieuwe GROHE SPA-collectie. De elegante kraan is een echt designstatement en wordt gekenmerkt door zijn fascinerende minimalistische en buitengewoon slanke ontwerp - nu nog aantrekkelijker door de meer organische algehele esthetiek. De kraan combineert de modernste watertechnologie met Duits vakmanschap en overtuigt met een bijzonder pluspunt: dankzij duidelijke, haptische feedback biedt de precisiebediening van de driegats wastafelmengkraan een unieke ervaring en verbetert het de interactie.

Met de nieuwe GROHE Allure kan je een perfect harmonieuze badkamerervaring creëren volgens je persoonlijke smaak. De veelzijdige serie omvat ook vloergemonteerde kranen en watervaluitlopen voor de badkuip, zo krijg je een holistisch badkamerdesign. Voor smaakvolle accenten in de badkamer biedt de Allure-lijn keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen: “Chrome”, “Brushed Cool Sunrise”, “Brushed Warm Sunset”, en “Hard Graphite” - allen ook perfect passend bij de GROHE Allure-accessoires.

Een douche-ervaring op maat voor je persoonlijke thuis-wellness
De nieuwe GROHE SPA- collectie wordt aangevuld met twee aanpasbare douche-accenten die inspelen op individuele douchegewoonten en puur waterplezier mogelijk maken. GROHE Rainshower Aqua modulaire plafonddouches brengen de sensatie van een prachtige waterval naar je eigen badkamer. Dankzij deze modulaire douche-oplossing kan je verschillende straalsoorten kiezen en combineren. Daarnaast zijn er geen grenzen aan creativiteit, want je geniet van volledige flexibiliteit bij het ontwerpen van je eigen plafonddouche, perfect afgestemd op jouw behoeften. Het extra slanke ontwerp van de modules past bij ronde en vierkante ontwerpen en onderstreept de minimalistische, maar geraffineerde uitstraling.

De GROHE Rainshower Aqua Body Sprays maken het nieuwe assortiment compleet en upgraden de dagelijkse doucheroutine met een heerlijke watermassage. De bediening is intuïtief en verloopt via pop-up activering. Wanneer je de kraan start, springen de bodysprays uit de afdekplaat zodat je eenvoudig kan wisselen tussen de “Rain” en “Active Jet”-spray. Als je het water stopt verdwijnen de bodysprays opnieuw volledig in de afdekplaat, een erg handig design dus voor extra ruimte in de douche.
Volledige keuzevrijheid is daarbij gegarandeerd met ronde en vierkante designs, verkrijgbaar in verschillende GROHE-kleuren die passen bij de stijl van je badkamer. Dankzij de waterbesparende EcoJoy-technologie maken de nieuwe GROHE Rainshower Aqua Body Sprays bovendien eco-bewust watergebruik mogelijk. Zo combineert GROHE SPA verantwoordelijkheid op vlak van waterverbruik succesvol met ultiem doucheplezier.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium