Erotische literatuur om naar te luisteren

Erotische literatuur om naar te luisteren

Storytel lanceert de Vijftig Tinten-luisterserie

“Hij pakt mijn hoofd tussen zijn handen en kust me ruw, waarbij zijn tanden weer aan mijn onderlip trekken. Hij verschuift en diep vanbinnen voel ik iets in me opbouwen.”

Op 30 november beluister je voor het eerst de Vlaams ingesproken Vijftig Tinten-serie van E.L. James op Storytel, de digitale streamingsdienst voor luisterboeken en e-books. Verfijnde erotische verhalen zijn razend populair geworden. We zoeken vervoering in opwindende maar geraffineerde taferelen, zonder expliciete beelden en clichés, maar met de kracht van je eigen verbeelding. De Vijftig Tinten-serie zijn de luisterverhalen waarover je fantaseert en je oren rood gloeien.

Erotische luisterserie

Op 30 november lanceert Storytel het eerste luisterboek van de zesdelige serie. De overige boeken beluister je vanaf januari 2022 en zullen één voor één maandelijks op de app verschijnen. De zes verhalen heten Vijftig Tinten Grijs, Vijftig Tinten Donkerder, Vijftig Tinten Vrij, Grey, Donkerder en Vrij. Stuk voor stuk spannende en erotische luisterverhalen.

De eerste drie luisterboeken Vijftig Tinten Grijs, Vijftig Tinten Donkerder en Vijftig Tinten Vrij werden ingesproken door Vlaams actrice Lore Dejonckheere, onder meer bekend van Spoed en Thuis. In de laatste drie luisterboeken Grey, Donkerder en Vrij aanhoren we Christian Grey, ingesproken door musicalacteur en stemcoach Steven Colombeen, onder andere te zien in de musical 40-45.                                                                                                                                                                                         
De Vijftig Tinten-serie volgt de intense relatie tussen de studente Anastasia Steele en de jonge miljardair Christian Grey. Anastasia is meteen in de ban van de mysterieuze Grey, maar probeert hem tevergeefs uit haar hoofd te zetten. Al snel maakt ze kennis met Grey's kinky side en bereikt hun relatie nieuwe hoogtepunten. Vijftig Tinten is de succesvolste erotische trilogie aller tijden, die als luisterverhaal op Storytel ongetwijfeld zorgt voor roze wangen.

Het oor wil ook wat

Audio-erotiek is hotter dan ooit. Het zijn erotische verhalen zonder beeld uitsluitend met gesproken tekst en auditieve stimulatie, want het oor wil ook wat. Waar je bij visuele erotiek geleid wordt door beelden, geef je bij audio-erotiek zelf invulling aan het verhaal. Je creëert je eigen fantasie aan de hand van geluiden en je eigen verbeelding.

Net zoals bij visuele erotiek is het aanbod van audio-erotiek heel uitgebreid. Van vurige luisterboeken tot podcasts over seks en relatietips. Storytel belooft met de Vlaams ingesproken trilogie een nieuwe en nog intensere beleving van de chemie tussen Anastasia en Mr. Grey.

"Sinds de lancering van Storytel in Vlaanderen vorig jaar hebben we wekelijks nieuwe titels toegevoegd en we zijn dan ook erg blij dat we nu één van de best verkochte boeken in het Vlaams kunnen aanbieden aan onze luisteraars. De komende maanden zijn alle 6 de boeken van Vijftig Tinten geschreven door E.L. James exclusief bij Storytel te beluisteren. Deze worden fantastisch ingesproken door Lore Jonckheere en Steven Colombeen. Het wordt een spannende winter..." aldus Ruth de Jager, Country Manager België en Nederland.

Vijftig-Tinten-effect

Hoewel de boeken je verbeelding helemaal op hol doen slaan, zijn er nog steeds een paar details die zelfs enkele van de grootste fans niet weten! Wij leggen de geheimen voor je bloot:

  • Het boek mag dan een revolutie in de uitgeverswereld teweeg hebben gebracht, het gaf ook de verkoop van seksspeeltjes een flink duwtje in de rug. Vijftig Tinten Grijs kwam zelfs met een eigen collectie van glijmiddel, vibratieringen en blinddoeken.( De Morgen, 2019)

  • Wereldwijd werden er meer dan 125 miljoen boeken verkocht van Vijftig Tinten Grijs. (De Morgen, 2015)   

  • Universal Pictures kocht de rechten voor de Vijftig Tinten Grijs-film voor 5 miljoen euro. (Daily Mail, 2012).

  • Vijftig Tinten Grijs is in de Verenigde Staten uit verschillende bibliotheken verbannen omdat het te grafisch is. (The Guardian, 2012)

  • E.L. James beweert dat ze de boeken heeft geschreven als een manier om met een midlifecrisis om te gaan. (ABCnews 2015)

  • Vijftig Tinten is in meer dan 50 talen vertaald, waaronder het Arabisch en het Mongools. (ABCnews , 2015) 

  • E.L. James is een pseudoniem, de echte naam van de auteur is Erika Mitchell. (Forbes, 2013) 

Ervaar de pikante zesdelige Vijftig Tinten-serie helemaal opnieuw vanaf 30 november op Storytel. Naast Vijftig Tinten heeft Storytel ook verschillende andere erotische luisterverhalen in de categorie erotische fictie. De meest sensuele verhalen zijn:

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium