Elvie presenteert revolutionaire borstkolf: muisstil én 100% draagbaar

06-elvie-pump-single-comp-2.jpg

Moeders wereldwijd zijn het eens wanneer we zeggen dat kolven toch wat een gehussel is. Je bent verbonden aan allerlei kabeltjes, bent letterlijk geïmmobiliseerd (want je hangt in de meeste gevallen vast aan een stopcontact, als je geluk hebt aan een USB-powerbank), zondert je sociaal af omdat het kolftoestel luid en nogal right in your face is,…

Op vlak van kolven is er jarenlang weinig innovatie geweest, tot nu. Female tech brand Elvie ontwikkelde de eerste muisstille én 100% draagbare borstkolf, de Elvie Pump, die naadloos aansluit bij de huidige levensstijl van jonge vrouwen. Jonge moeders willen immers flexibel zijn, willen buiten komen met hun jonge spruit en willen vooral niet op tijd naar huis (of zich terugtrekken) om immobiel te gaan vasthangen aan een kolftoestel. Dankzij de Elvie Pump kan je nu kolven waar en wanneer je dat wilt en dàt zelf discreet in het bijzijn van anderen.

Door de technologie van Elvie is de kolf stil en klein genoeg om in een voedingsbeha te worden gedragen. Dit betekent een ongekende discretie terwijl jij melk opslaat in de autonome borstkolf. En om de ervaring nog beter te maken, detecteert de Elvie Pump de hoeveelheid melk in de fles en stopt het toestel automatisch met pompen als de fles vol is.

De Elvie Pump wordt verbonden met een gratis smartphone app, waardoor vrouwen de hoeveelheid melk in real-time kunnen bekijken en gemakkelijk de kolfgeschiedenis van elke borst kunnen volgen. Met de app bedien je de borstkolf op afstand, zodat je niet in je beha hoeft te frommelen met knoppen op de kolf.

  • Naast de stimulatie- en kolfmodussen, biedt de Pump ook zeven verschillende intensiteitsinstellingen.
  • Met behulp van twee borstschelpen bepaal je de juiste maat (een derde kan apart worden aangekocht).
  • Het apparaat laad je in twee uur volledig op via een micro-USB-kabel.
  • De bijhorende BPA-vrije flessen (150ml) zijn geschikt voor de vaatwas. 

Tania Boler, oprichtster en CEO van Elvie“Wij willen de manier waarop vrouwen over zichzelf denken en voelen radicaal veranderen. En op het vlak van kolven, missen we al jarenlang enige innovatie, laat staan een alternatief voor moeders. We hebben de Elvie Pump ontwikkeld om ze naadloos te laten aansluiten bij de levensstijl van de vrouw in een tijd die erg veel stressvol kan zijn. Zo bieden we haar meer flexibiliteit door te kunnen kolven op haar eigen voorwaarden. Het is ongelooflijk te zien tot hoeveel veranderingen dit al heeft geleid.”

De Elvie Pump kreeg internationaal tonnen lof na de introductie op de catwalk tijdens de London Fashion Week.

 

Elvie Pump is vanaf heden verkrijgbaar via blabloom.com en vanaf 15 oktober
bij dreambaby.be en via lokale retailers.

Elvie Pump Single: € 299,-
Elvie Pump Double: € 569,-

 

Voor meer info of producttests, graag contact opnemen met:
Walkie Talkie  I [email protected] l 0495 141 826 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be