Een vliegende start van het schooljaar met STABILO!

Een vliegende start van het schooljaar met STABILO!

STABILO EASYbuddy: de nieuwste telg in de STABILO EASY-familie

Na een lange zomervakantie kijken veel kinderen reikhalzend uit naar het nieuwe schooljaar. Voor anderen brengt dit echter best wat stress mee. Daarom stelt STABILO alles in het werk om ervoor te zorgen dat kinderen vanaf dag één met de glimlach op de schoolbanken zitten. Leren schrijven moet immers fun zijn! 

Het allerbelangrijkste voor een goede pengreep bij onze allerkleinsten? De ergonomie van hun schrijfmateriaal! Het is namelijk bewezen dat een betere ergonomie het leerproces bevordert én leuker maakt. Daarom zet STABILO al meer dan 15 jaar de puntjes op de i. Zo breiden we onze STABILO EASY-collectie continu uit met nieuwe pennen en potloden die aangepast zijn aan de leeftijd en de kleine handen van kinderen.

De STABILO EASY-collectie van STABILO wordt niet voor niets erkend en aanbevolen door talrijke professionals:

« Als wetenschapper raad ik ouders aan om de STABILO EASY-potloden aan te schaffen. Veruit de beste keuze voor hun kinderen! »
Dr. Ralph Bruder, hoofd van het Instituut voor Ergonomie aan de universiteit van Darmstadt.

Dit jaar verwelkomt STABILO EASY een leuke nieuwkomer: de STABILO EASYbuddy. What’s in a name? Deze gloednieuwe ergonomische vulpen is dé partner in crime voor schoolkinderen van 8 tot 10 jaar die de beste schrijftechniek willen leren. 

Samen met experten, leerkrachten en uiteraard de kinderen zelf heeft STABILO het design van deze vulpen speciaal aangepast aan de kinderhand. De STABILO EASYbuddy heeft dan ook alles in huis om de favoriete schrijfpartner van onze jonge schrijvers in spe te worden: voorzien van een antislip-gripzone, navulbaar en verkrijgbaar in drie leuke kleuren. Kinderen zijn er dol op! 

Volgens heel wat wetenschappers vormt een leesbaar handschrift een belangrijke basis voor een succesvolle schoolcarrière. De STABILO EASYbuddy met ontspannen grip gaat vroegtijdige spiervermoeidheid tegen én helpt kinderen om mooi te leren schrijven. Bovendien maakt deze kwaliteitsvulpen geen vlekken of krassen op het papier. Kortom, een must have Made in Germany!

 

Voor schoolkinderen van 8 tot 10 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: € 15

 

OVER STABILO
Sinds de oprichting van STABILO in 1855 is het bedrijf dé wereldwijde referentie op de markt van schrijfmateriaal. Vanaf de beginjaren onderscheidt het merk zich op vlak van  innovatie. Zo brengt het in 1875 als eerste merk een onuitwisbaar potlood op de markt én patenteert het product meteen. STABILO neemt een essentiële plek in in ons dagelijks leven. Het schoolvoorbeeld is de markeerstift STABILO BOSS. Gelanceerd in 1971 wordt dit product al snel een wereldwijde marktleider. In 1997 gaan maar liefst meer dan één miljard exemplaren over de toonbanken! In 2004 wint STABILO de OPI-prijs van meest innovatieve onderneming van het jaar met hun revolutionaire producten die dagelijks hun stempel op de markt drukken. 

Voor meer informatie over de producten, surf naar de site.

Contacteer ons
Nadia Kara Walkie Talkie NV
Nadia Kara Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium