Screenshot2022-03-03at10.53.30-9900000000079e3c.png
Delen:

Een ode aan moeders met de limited edition verwencadeaus van Marie-Stella-Maris

Op zoek naar een schot in de roos Moederdag cadeau? Verwen de persoon die alsmaar anderen verwent met de gifts van Marie-Stella-Maris! Vanaf mid april 2022 zijn de No. 10 Rock Roses geurstokjes en hand & body gift set te verkrijgen in een vrolijke confetti-inspired cadeauverpakking. Klaar voor de lach op je mama's gezicht? 

 

Met Moederdag vieren we alle moeders én moederfiguren die er altijd voor ons zijn. Op een dag als deze - en natuurlijk alle andere dagen van het jaar - verdienen de personen die altijd anderen in de watten leggen, pure verwennerij! Met de limited edition gift selectie van Marie-Stella-Maris tover je zonder twijfel een lach op hun gezicht. Een betekenisvol - en bewust! - verwencadeau opgefleurd met een vrolijke confetti-inspired cadeauverpakking speciaal voor deze bijzondere dag! 

 

“Celebrate unconditional love. Caring gifts for mothers & care givers.”
 
 

Limited edition Geurstokjes No. 10 Rock Roses
240 ml / €29

Een fijne en bloemige geur in huis maakt iedereen blij! De luxe geurstokjes, in feestelijke limited edition verpakking, verspreiden non-stop een florale, verleidelijke geur. Met tonen van roos, kasjmier en leer.

 

 
 

Limited edition Hand & Body Gift Set No. 10 Rock Roses
2x 300 ml / €39

De vrolijke verpakking is niet alleen een feestje om open te maken, de inhoud is een geurige verrijking voor iedere keuken of badkamer. De hand- en lichaamszeep reinigt mild. De bodylotion houdt de huid gehydrateerd. Het resultaat is een verzorgde, soepele en licht geparfumeerde huid. Een heerlijk verwencadeau voor moeders!

Klik hier voor beeldmateriaal in hoge resolutie


Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews, contacteer Walkie Talkie:

Ineke Tack - [email protected] 

 

Over Marie-Stella-Maris

ENJOY

Marie-Stella-Maris is een Nederlandse sociale onderneming met een missie. ‘Toegang tot schoon water en hygiëne voor iedereen, wereldwijd!’ Met de verkoop van mineraalwater, body care en luxe huisparfums, draagt Marie-Stella-Maris hieraan bij. De luxe body care producten zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de geuren onderscheidend en uniseks, en alle onze producten zijn ontworpen met oog voor detail.

REFILL

Om de impact op het milieu te beperken, richt Marie-Stella-Maris zich op het ontwikkelen van duurzame refill(able) verpakkingen. Navullen betekent minder verpakkingsmateriaal, minder afval én minder CO2-uitstoot. Navullen is dus beter voor de planeet, maar ook beter voor de portemonnee. Beide brand stores beschikken over een Refill Bar waar verpakkingen kunnen worden nagevuld.

CONTRIBUTE

Met jouw aankoop draag je bij. Marie-Stella-Maris doneert structureel een deel van de omzet naar duurzame waterprojecten. Sinds de oprichting in 2011 hebben ze inmiddels €1.800.000 bijgedragen en al 71.000+ mensen kunnen helpen aan toegang tot schoon

water.

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

walkie.talkie.be

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]