Een nieuwe fee is geboren!

Een nieuwe fee is geboren!

Vier dit samen met het volledige feeënbos.

Jeudi 30 mars 2017 — Wat een spannende dag in feeënland! We vieren ‘De Dans van het Nieuwe Leven’ met de vier magische feeënzusjes. Wanneer ze hun magie bundelen, wekken ze nieuw leven op uit de ‘Bloesem van Alle Begin’. De bloem opent en een nieuwe fee is geboren!

Welkom Mirabella!

Het volledige feeënkoninkrijk wordt uitgenodigd om deze geboorte te vieren. De feeënboot en de elfjes komen samen toe. Ook de magische dieren zijn van de partij: eenhoorns, wasberen en draken. En wat zien we daar? Mama draak heeft ook een kleine drakenbaby bij!

Verder lezen? 

Benieuwd naar alle spannende avonturen die de feeën nog te wachten staan? Blijft Mirabella de enige babyfee, of krijgt zij er een zusje bij? Volg het magische avontuur op de voet en lees verder in de kleurrijke strip
PLAYMOBIL gaat nog een stapje verder met het magische online geheugenspel dat je op de site terugvindt. Voor de creatievelingen is er ook een mooie kleurplaat. Ontdek ook alle coole downloads via de nieuwe Fairies themapagina

Onbeperkt plezier

In dit geheime feeënbos worden kinderen een deel van deze magische wereld. Ze beleven eindeloze creatieve avonturen dankzij de vele fantasierijke speelsets. Denk aan de Magische feeënboot, de Drakenhoeder met rode draken en het schattige Elfje met ooievaars.
Voor kinderen tussen 4 en 10 jaar.

PLAYMOBIL Fairies NL

Valérie Bourgeois Walkie Talkie NV