Een monsterlijk gekke Halloween in Disneyland Paris, volledig in het teken van 90 jaar vol Mickey plezier!

Een monsterlijk gekke Halloween in Disneyland Paris, volledig in het teken van 90 jaar vol Mickey plezier!

Om 90 jaar Mickey te vieren, organiseert Disneyland Paris een groot verjaardagsfeest met een speciaal programma. Op 1 oktober wordt met "De Grandioze Mickey Mouse Party" het startschot gegeven van een nieuw Halloween seizoen dat de bekendste muis in de geschiedenis van de animatie in de spotlights zet.

Dit jaar belooft Halloween een waanzinnig feestje te zijn waarbij ook Mickey zal gevierd worden. Hij zal de show stelen op een gloednieuwe paradewagen, speciaal voor hem gecreëerd om te schitteren in de mini Halloween parade. Een nieuwe attractie genaamd “Mickey and his PhilharMagic Orchestra” maakt zijn opwachting in Discoveryland. Tot slot is er geen Halloween zonder de “Disney Schurken”. Maak je klaar om te huiveren tijdens ongeziene ontmoetingen en een spectaculaire show…

Wacht niet langer en ontdek hieronder het programma!

 

Mickey’s Halloween Cavalcade

De meest langverwachte parade van het seizoen, Mickey’s Halloween Cavalcade, is eindelijk terug met een leuke nieuwigheid: de paradewagen "Mickey's Illusion Manor". Mickey zal er 90 jaar fantasie vieren op de meest ontdeugende manieren, met tal van verschijningen en verdwijningen... Hij kan niet wachten om je enkele van zijn trucs te tonen! Daarbij wordt hij geholpen door enkele grappige zombies en de 3 lolbroeken Kwik, Kwek en Kwak. Maar geen reden tot paniek want ook Minnie, Donald, Daisy, Knabbel en Babbel, de Drie Kleine Biggetjes en tal van anderen zullen schitteren op hun eigen paradewagens, volledig uitgedost in herfstkleuren.

 

Nieuwe attractie: "Mickey and his PhilharMagic Orchestra"*

“De Grandioze Mickey Mouse Party” start op 1 oktober 2018 en gaat gepaard met de komst van een unieke attractie in Europa: “Mickey and his PhilharMagic Orchestra”. Maak je klaar om te genieten van een nieuwe 4D-ervaring in het Discovery Theater. Eenmaal geïnstalleerd in je stoel, zie je Mickey en Donald op het grote scherm. Ze nemen je mee in de wondere wereld van de grootste Disney klassiekers zoals Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King met nieuwe avonturen veroorzaakt door de onbeheerste Donald. Het is de ideale gelegenheid om te genieten van de populairste nummers van Disney en om 90 jaar Mickey in stijl te vieren.

*De attractie “Mickey and his PhilharMagic Orchestra” zal geopend blijven na het Halloween seizoen

Oog in oog met de Disney Schurken

Halloween is ook hét seizoen voor degenen die graag in oog willen komen te staan met de bekende Disney Schurken. De angstaanjagende Maleficent zal een spreuk gebruiken om de binnenplaats van het Kasteel van Doornroosje om te vormen tot een enorme braamstruik. Deze zal de vorm aannemen van haar onheilspellende draak… De grootste waaghalzen gaan de uitdaging aan om samen met haar op de foto te gaan of om een duivels gesprek te voeren.

 

Tal van Disney Schurken nodigen je uit voor hun show “It’s Good to be Bad with the Disney Villains”! aan het Castle Theater.

Je zult er onder andere de Koningin zien uit Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Cruella (101 Dalmatiërs), Kapitein Haak (Peter Pan), de Hartenkoningin (Alice in Wonderland), Jafar (Aladdin), Gaston (Belle en het Beest), Frollo (de Klokkenluider van de Notre-Dame), Dr. Facilier (De Prinses en de Kikker), maar ook de stiefzussen en stiefmoeder van Assepoester, Drizella, Anastasia en Lady Tremaine. Een indringer zal zich verstoppen in de show. De indringer in kwestie is Donald, die zich verkleed als Maleficent (Doornroosje) zodat hij mee kan feesten met de Disney Schurken.

Goed nieuws: de Disney Schurken die je op het podium zag, hebben de vreselijke wens om je te benaderen. Na de finale zullen ze achter je aan komen en zullen ze maar al te graag aan je zijde poseren voor foto’s. Zoals je al doorhebt, is dit een afspraak die je niet mag missen.

Nog meer ontmoetingen met Halloween sterren

De Disney Schurken zijn niet de enigen die zich klaar maken om het Disneyland Park binnen te vallen om hun favoriete seizoen te vieren! Minnie, Stitch, Goofy, José Carioca en Panchito Pistoles (Donald’s partners in crime in de film De Drie Cabelleros) en zelfs de Kolderkat uit Alice in Wonderland beloven je enkele onvergetelijke ontmoetingen. Alvast één advies dat we kunnen meegeven: neem zeker het programma en het parkplan mee, dat terug te vinden is aan de ingang van de Disney Parken, zodat je zeker niets hoeft te missen!

Qua decoraties wordt alles in het werk gesteld om je te helpen om in de monsterlijk gekke en kleurrijke sferen te komen! Geesten en pompoenen zullen Main Street, U.S.A. en Frontierland binnenvallen. Grote, kleurrijke sculpturen vormen ook een belangrijk onderdeel van het feest. En gedurende het ganse seizoen kan je op Fuente del Oro de marionet van Miguel ontdekken, de held uit de Disney/Pixar film Coco.

Disney's Halloween Festival: Mickey's Grote Griezelfeest vindt plaats van 1 oktober t/m 4 november 2018. "De Grandioze Mickey Mouse Party" gaat nog verder tijdens het nieuwe kerstseizoen vol verrassingen.

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland Paris is de eerste Europese toeristenbestemming. Het resort omvat twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven Disney-themahotels met 5800 kamers (meer dan 2700 kamers zijn beschikbaar in geselecteerde en geassocieerde hotels).  Er zijn ook twee full-service congrescentra beschikbaar en een 27-holes golfbaan van wereldklasse. Verder is hier Disney Village gevestigd, een van de grootste uitgaansgebieden in de Parijse regio.  Uitgespreid over meer dan 30 000 m² biedt Disney Village themarestaurants, winkelcentra en bioscopen.  Disneyland Paris omvat 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Contacteer ons
Justine Seynhaeve Walkie Talkie NV
Justine Seynhaeve Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium