Een interieur met WOW-effect dankzij kleuradvies aan huis met colora@home

Een interieur met WOW-effect dankzij kleuradvies aan huis met [email protected]

Schilderplannen en geen idee waar te beginnen? Boek nu je kleuradvies aan huis met [email protected] en realiseer in no-time het interieur van je dromen. Ga aan de slag met waardevolle tips die bij je woning én persoonlijkheid passen en ontvang binnen de 2 weken een kleur- en verfplan op maat. Laat je inspireren door onderstaande realisaties en ontdek zelf het WOW-effect.

 

Boek een kleuradvies aan huis met [email protected] als je...

 • …twijfelt of de kleuren die je mooi vindt wel bij elkaar passen.
 • …overweldigd bent door de hoeveelheid kleuren waaruit je kan kiezen.
 • …liever je kleurkeuzes aftoetst met een expert.
 • …graag van A tot Z begeleid wordt om je interieur met kleur en verf aan te pakken.

 

Wat mag je verwachten tijdens een kleuradviesafspraak?

De colora-kleurexpert komt bij je langs op het geplande tijdstip en: 

 • luistert naar je wensen, vragen en ideeën.
 • zoekt samen met jou naar kleuren of behang die bij woning én persoonlijkheid passen.
 • houdt rekening met lichtinval, meubelinrichting en de functionaliteit van je ruimte(s).
 • doet een technische check-up van je muren en helpt je de juiste soort verf en -toebehoren te kiezen.

Ziezo, de eerste stappen naar je persoonlijke woondossier zijn gezet! In het woondossier vind je, naast een kleurenplan met kleurechte stalen, een technisch verfplan met de juiste verfsoorten en -toebehoren inclusief praktische tips & tricks over de voorbereiding en uitvoering van je verfklus. Zo beschik je over alle tools om zelf aan de slag te gaan.

Meer informatie over [email protected]

 

SPREKEND PLAFOND

Story image

Heb je thuis ook hoge ruimtes, en wil je deze wat gezelliger maken? Overweeg dan om het plafond in een donkerdere kleur te schilderen. Donkere kleuren slorpen het licht op en laten een ruimte kleiner lijken. Kies voor een kleur die past bij de identiteit van je woning en laat complimenterende elementen terugkomen in je styling.

VAN 'MJA...' NAAR 'YES!'

Een nette scheidingslijn tussen plafond en muur? Plak enkele millimeters onder je plafondlijn een schilderstape. Schilder de bovenste rand van je tape met de kleur van de muur - hier wit. Laat 10 minuten drogen en schilder dan het stukje plafond boven de tape met de tweede kleur - hier blauw. Verwijder de tape tijdens het drogen van de verf. Ziezo, netjes en strak!

Line Vanvoorden (Instagram-profiel) koos voor de prachtige blauwe tint CK D 35-d, wat uitstekend combineert met het wit op de muren en de verschillende houtsoorten in de kamer. Blauw heeft daarnaast een kalmerend effect, waardoor het gezin hier helemaal tot rust komt. Contrasterende oranje accenten geven de ruimte een artistieke touch.

 

KEUKEN MET KARAKTER

Wil je je bestaande keuken een nieuwe look geven zonder een totale verbouwing? Verander je ruimte in een oogopslag door bestaande elementen op te frissen met verf in een kleur. Met de hulp van colora-kleurexperten stel je vooraf een kleurenpalet samen dat eenheid brengt in je interieur.

VAN 'HMM...' NAAR 'WAUW!'

Door nieuwe tegels op de bestaande vloer te plaatsen en de kastdeuren te schilderen, kreeg de keuken van Line's gezin een compleet andere look. “Zwart was voor ons een evidente keuze: we wisten dat dit goed zou combineren met het betonnen werkblad en de donkere terrazzovloer die we voor ogen hadden. Er bestaan echt ontzettend veel verschillende zwarttinten! Daarom schakelden we de hulp in van colora-experten. Dankzij hen kozen we voor de matte lakverf Persisto PU Mat in de kleur WE Z137 Magical Black.” - Line Vanvoorden

Met verf geef je keukenkastfronten snel een nieuwe look. De kasten werden geschilderd met matte lakverf Persisto PU Mat in de kleur WE Z137 Magical Black. Het donkergroene tafelblad geeft extra kleur aan de zwart-witte keuken. Schilder een oude houten tafel in WE M127 Forgotten Green voor een gelijkaardig resultaat.

 

DOE-HET-ZELF TERRAZZO LOOK

 Fan van all things terrazzo en zin om er zelf mee aan de slag te gaan? Van accentmuur tot decoratieve elementen met Stone Art, unieke en eenvoudige Do It Yourself-structuurverf, lukt het ook jou om de muur in je kamer te schilderen in een warme, organische terrazzo-look. 

VAN 'OEI' NAAR 'OOH'

Wat heb je nodig om bovenstaande look na te maken? 

 • Primer – Stucprimer Hydro in kleur WE Z107 Grey Velvet
 • Verf - Stone Art in kleur OR 88 Art Mild Grey
 • Terrazzo-flakes
 • Vernis - Stone Top transparant

Bekijk hier het stappenplan

 

TRENDY INTERIEUR

Breng je woning naar 2023 met de nieuwe trendcollectie van BOSS paints & colora. De volledige collectie is opgebouwd rond een centrale trendkleur 'Entangled Green'. Een subtiel vergrijsd muntgroen, die het evenwicht tussen enerzijds natuur en rust, en anderzijds technologie en innovatie weerspiegelt. Het resultaat is een bijzonder bruikbare kleurenmix die zowel warm, fris, opgewekt als luxueus oogt.

VAN 'OKÉ… 'NAAR 'TOP!'

Rustgevend zacht, maar ook prikkelend en fris: dat is WE M191 Entangled Green. Schilder deur, plint en deurlijst net zoals de muur in de trendkleur om een kamer meer rust en ruimtegevoel te geven. Met een kastenwand in off-black zoals WE Z131 Powerful Black krijg je een levendig contrast.

 

KNALLENDE BINNENKOMER

In deze hal laat het kleurenpalet zich volop inspireren door de details. De authentieke elementen krijgen een contrasterend wit laagje waardoor ze er nog meer uitspringen, de omlijstingen in gouden metallic zorgen dan weer voor extra grandeur. Van een binnenkomer gesproken.

VAN 'BWAH...' NAAR 'WOW!'

Zet de charme en het nostalgische karakter van een herenwoning in de verf met een doordachte kleurenmix van warme aardetinten en frisse off-whites. De trapleuning, deuren en plafond in het offwhite WE M14 White Water geven een fris contrast met de warme aardse kleur WE M173 Orange Empathy. De bijzondere elementen in de metallic-kleur MT32 Sparkling Brown worden hierdoor ook extra onderlijnd.


Wil je ook een "ooh"-resultaat bij jou thuis? Boek dan nu je kleuradvies aan huis via de online tool (link hieronder) of maak een afspraak in je lokale colora-winkel. Laat je de schilderwerken liever uitvoeren door een vakman? Vraag online vrijblijvend een offerte op maat of bij je colora-winkel in de buurt.

Boek hier je kleuradvies aan huis


Voor meer informatie of bij vragen, gelieve ons perscontact te contacteren:

Walkie Talkie l Rhany Opalfvens - [email protected] 

Over colora

colora is een Belgische keten van verfwinkels voor zowel particulieren als professionele schilders. colora verdeelt niet enkel de kwaliteitsproducten van verfproducent BOSS paints, het wil zijn klanten ook uitgebreid inspireren én adviseren. De eerste colora-winkel opende in 1981 haar deuren in Brugge. Vandaag telt colora in totaal 59 winkels, waarvan 57 in België en 2 in Nederland. 250 colora coaches staan elke dag paraat om klanten te helpen bij hun verfkeuze. Bij colora gaan kwaliteit en duurzaamheid hand in hand. We streven naar topproducten met een zo laag mogelijke milieu-impact. Meer informatie op www.colora.be.

Over BOSS paints

BOSS paints staat van A tot Z zelf in voor de ontwikkeling, de productie en de verkoop van haar verfproducten. Kwaliteit, advies en service staan centraal in onze aanpak. BOSS paints werd opgericht in 1945 door Antoon Bossuyt en is nu in handen van de derde generatie familie Bossuyt. Er werken vandaag 280 mensen voor het familiebedrijf, dat een omzet heeft van ruim 48 miljoen euro. Jaarlijks produceert BOSS paints ongeveer 3 miljoen liter verf voor professionele en particuliere klanten. Naast verf, biedt BOSS paints ook verfgerelateerde producten en decoratieve technieken aan. De professionele schilder kan terecht in de depots voor de vakman (Brugge, Waregem, Kontich, Hasselt en Gent). De particuliere klant kan terecht in de betere decoratiezaken en alle colora winkels. Meer informatie op www.bosspaints.be.

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium