Een heerlijk recept om de lente goed te beginnen

Een heerlijk recept om de lente goed te beginnen

Met dit recept van GROHE x Marie Gourmandise maak je indruk op vrienden en familie

Story image

Het lentezonnetje is terug in het land en het gevoel om gezellig te genieten van het warme weer begint weer te kriebelen. Nodig je vrienden of familie uit en kook dit lekkere receptje van Marie Gourmandise. Met slechts 5 stappen is het simpel én snel te bereiden. Maak gebruik van de GROHE RED-kraan als de ultieme keukenassistent en serveer in een mum van tijd een gerechtje waar iedereen kan van smullen.

Het perfecte recept om de lente te beginnen!

GROHE RED x gebakken rijst met kip

Voor 4 personen

  • 4 kippenborsten 
  • 2 broccolistronken
  • 250g bruine rijst
  • sesamzaad
  • cashewnoten
  • teriyaki saus

Kooktipdankzij de GROHE RED-kraan heb je direct toegang tot kokend water waardoor je niet hoeft te wachten tot het kookt. 

Gemakkelijk en snel klaar! 

1. Vul een kookpot met kokend heet water uit de GROHE RED kraan en kook de broccoliroosjes gedurende 7min zodat ze nog stevig en knapperig zijn.

(tip: bewaar de stronk voor in de soep #zerowaste) 

2. Vul opnieuw een kookpot met kokend heet water recht uit de GROHE RED kraan en kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

(tip: ik kook de rijst 2 à 3min minder lang zodat deze nog al dente is).

 

3.  Snijd de kip in kleine reepjes en bak ze in een wok. Voeg de teriyaki saus en de broccoli toe en roer goed!

4.  Rooster de sesamzaadjes en de cashewnoten in een koekenpan.

5.  Doe de rijst in een grote schaal en giet de kip/broccoli wok erover. Bestrooi met sesam- en cashewnoten (en gehakte jonge ui of koriander naar smaak).

Geniet!

Story image

Download hier alle beelden


Over GROHE RED

GROHE RED maakt kokend heet water direct beschikbaar. Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend heet water nodig hebt – en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen – alles in één keer. Dat is wat de GROHE RED belooft: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan. Wanneer je eenmaal alle voordelen ontdekt van deze hulp in de keuken zul je nooit meer zonder willen.

De handige systemen zijn in elke bestaande of nieuwe keuken in een handomdraai te installeren.

 

OVER GROHE N.V. - S.A.

GROHE, 's werelds toonaangevend merk voor complete badkameroplossingen en keukeninrichtingen heeft in totaal meer dan 7.000 werknemers in 150 landen, waarvan 2.600 in Duitsland. Sinds 2014 maakt GROHE deel uit van de sterke merkenportefeuille van de Japanse fabrikant van baanbrekende water- en woningbouwproducten: LIXIL. Om "Pure Freude an Wasser" te garanderen, is elk GROHE product gebaseerd op de merkwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. 

Gerenommeerde producthighlights zoals GROHE Eurosmart of de GROHE thermostaatserie, maar ook baanbrekende innovaties zoals het GROHE Blue watersysteem onderstrepen de diepgaande expertise van het merk. GROHE richt zich op de behoeften van de klant en creëert zo intelligente, toekomstgerichte en duurzame productoplossingen die een relevante toegevoegde waarde bieden binnen elk gezin én bovendien het kwaliteitslabel "Made in Germany" dragen. R&D en design zijn stevig verankerd als een geïntegreerd proces in Duitsland. GROHE neemt daarnaast zijn bedrijfsverantwoordelijkheid uiterst serieus en richt zich op een grondstofbesparende waardeketen. Sinds april 2020 produceert het sanitairmerk wereldwijd CO2-neutraal*. GROHE heeft zich bovendien het doel gesteld om tegen 2021 volledig kunststofvrije productverpakkingen te gebruiken.

Het succes van GROHE werd de afgelopen tien jaar bevestigd met meer dan 490 design- en innovatieprijzen en verschillende duurzaamheidsprijzen het succes van GROHE bevestigd.  GROHE was de eerste in zijn branche die de CSR Award van de Duitse Bondsregering en de Duitse Duurzaamheidsprijs 2021 won in de categorieën "Resources" en "Design". Als onderdeel van de duurzaamheids- en klimaatcampagne "50 Sustainability & Climate Leaders" stuurt GROHE ook duurzame transformatie aan.

*inclusief CO2-compensatieprojecten, meer op green.grohe.com


Voor meer info, vragen of opmerkingen, aarzel niet ons te contacteren:

Walkie Talkie - Deborah Dekrem & Rani Huttener l  [email protected]  l 0495 14 18 26 & 0477 85 42 38

 

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium