Skip to Content
Een festival in het teken van de Disney Piraten en Prinsessen in Disneyland® Paris

Een festival in het teken van de Disney Piraten en Prinsessen in Disneyland® Paris

Stap in het verhaal en vervoeg de meest gekende Disney Piraten en Prinsessen zoals Kapitein Haak, Assepoester en vele anderen van 19 januari tot en met 17 maart 2019

Deze winter speelt er zich een groot avontuur af in Disneyland Paris met de terugkeer van het Piraten en Prinsessen Festival. Eerder een sprookje of een reis naar de Zeven Zeeën? Het is tijd om jouw kamp te kiezen, je klaar te maken om te zingen, dansen en je favoriete Piraten en Prinsessen te ontmoeten!

Voor een complete onderdompeling, zoek je jouw favoriete piraten-of prinsessenoutfit uit, laat je je ter plaatste schminken en laat je je meeslepen in het leukste avontuur met familie of vrienden met alle ervaringen die Disneyland Paris te bieden heeft! 

Een sprookje of woeste zeeën: de keuze is aan jou! 

Het interactieve spektakel geeft je dagelijks de mogelijkheid om op avontuur te gaan met de Disney Piraten. Minnie leidt de boot van Main Street U.S.A. tot Central Plaza. Maak je klaar voor hoge stunts met acrobatische piraten. Het schip van Minnie wordt geconfronteerd met het team van Mickey en de Disney Prinsessen, aan de rand van het Kasteel van Doornroosje. Beide teams hebben elk hun choreografie en nodigen je uit om hun bewegingen te volgen tot waardige zeemannen of prinsessen en prinsen. 

Disney Pirate or Princess: Make your choice vindt meermaals per dag plaats in het Disneyland Park met een groot aantal Disney Figuren en kleurrijke artiesten. Bezoekers worden uitgenodigd om hun kamp te kiezen om deel te nemen aan deze unieke ervaring. 

Alle hens aan dek!

Iedereen kan een echte Piraat worden onder het toeziend oog van een wel heel bijzondere kapitein tijdens Alle hens aan dek!, de ideale gelegenheid om de beroemdste Jack Sparrow te ontmoeten in Adventureland. De beroemdste piraat van de Caraïben gaat op zoek naar nieuwe leden om zijn bemanning uit te breiden voor een volgend avontuur. Deze grappige gebeurtenis zorgt voor een onvergetelijke interactieve beleving!

De Prinsessen Promenade

Elke dag belooft vorstelijk mooi te zijn als Prinses Sofia en Elena van Avalor over de Promenade komen. Speciaal voor dit festival treden zij uitzonderlijk op begeleid door artiesten die je zullen verrassen tijdens deze Prinsessen wandeling. 

Het spektakel gaat van start op 23 januari 2019.

Alles om een Piraat of Prinses te worden in Disneyland Paris

Disneyland Paris is de perfecte plek om een prinses of een piraat te worden! Ga naar La Chaumière des Sept Nains in Fantasyland waar de jurken voor Prinsessen liggen en naar Le Coffre du Capitaine in Adventureland om je uit te rusten als een echte zeeman. Bezoekers kunnen zich volledig omtoveren aan de make-up standjes* doorheen het Disneyland Park om vervolgens het Pavillon des Princesses** of La Plage des Pirates te bezoeken om hun favoriete helden en heldinnen te ontmoeten. 

En het avontuur gaat nog verder aangezien je de Disney Piraten en Prinsessen ook kan ontmoeten in verschillende attracties, restaurants en meer in Disneyland Paris. Geniet van de geweldige klassiekers en nieuwe releases zoals Mickey's PhilharMagic, een 4D Disney animatie. Geniet van een koninklijke maaltijd in de Auberge de Cendrillon** of exotische smaken in de taverne van Captain Jack's - Restaurant des Pirates**. En uiteraard mogen we ook de must-see Disney Stars on Parade en de betoverende avondshow Disney Illuminations niet vergeten!

* Betalende deelname. Toegankelijk vanaf 3 jaar. 
**Doorheen het jaar toegankelijk. 

Dus, ben je eerder een Piraat of een Prinses? Aan jou de keuze van 19 januari tot en met 17 maart 2019 in Disneyland Paris !

Klik hier om de hoge resolutie beelden te downloaden: http://press.talkie.be/nl/dir/disneyland-paris-pirates-and-princesses

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om ons te contacteren: 

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992. Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en acht gethematiseerde Disney hotels en acht geselecteerde partner hotels met 8.500kamers in totaal. Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie
Maureen Richard Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium