Een buitengewoon weekendje weg: 3x bijzonder overnachten in Oise

Een buitengewoon weekendje weg: 3x bijzonder overnachten in Oise

Tiny houses, hutjes in de tuin of de zogenaamde boshuisjes zijn helemaal in. En als je dacht dat je comfort en luxe moest opgeven om een nacht in de natuur door te brengen, dan heb je het mis! Het Franse departement Oise deelt zijn favoriete plekjes in het hart van de bossen, waar je kunt slapen als een koning onder de sterren.

Wie droomt er niet van een onvergetelijke nacht in de natuur? Goed nieuws, het is mogelijk! En veel dichterbij dan je denkt. Op zo'n 3 uur rijden van Brussel, richting Parijs, ligt de Oise streek vol met bijzondere plekjes om te ontdekken.

Met zijn 128.000 hectare aan bossen, is het geen wonder dat Oise een groene bestemming is die je niet mag missen. In totale harmonie met zijn natuurlijke omgeving biedt Oise verschillende unieke verblijfsplekken waar je volledig tot rust kan komen.  


Een weekendje weg op slechts 3 uur rijden
Ga op vakantie in een luxe hut midden in de natuur. Het Franse departement Oise blijft verrassen met zijn leuke adresjes en atypische accommodaties. Ontdek hieronder 3 bijzondere accommodaties op minder dan 3 uur van Brussel voor een lang weekendje weg in harmonie met de natuur.


Luxe in het wild
Deze 20 comfortabele en luxueuze hutten maken deel uit van een duurzaam ontwikkelingsproject. Les Cabanes des Grands Chênes liggen in het historische Domaine de Raray, op een hoogte van 5 tot 13 meter, en zijn perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur. Voor een ontspannend verblijf voor twee biedt de Cabane Spa Cocon een 100% ecologisch Scandinavisch bad met water van 40°C op 9 meter boven de grond!

En voor een buitengewoon avontuur zijn er de Lov'Nids Spa’s. Drie hutten geïnstalleerd in de bomen op 6 meter hoogte, je hoeft alleen maar de hangbrug over te steken om te genieten van een wellness-moment onder de blote sterrenhemel.


Cocoonen in het bos
Le Bois de Rosoy biedt twee soorten unieke ervaringen: de Cabanes Cocoon Spa en de Cabanes Insolites. Geliefden kunnen genieten van een romantisch verblijf in de Cabanes Cocoon Spa, een gezellig nest met een jacuzzi op 4 meter hoogte, tussen de bomen. De Cabanes Insolites, bevinden zich nog net iets hoger en zijn ideaal voor gezinnen en bieden tevens een jacuzzi.

De eigenaars werken uitsluitend samen met lokale en regionale ambachtslui, en geven de voorkeur aan biologische en ecologische producten

📍 Rosoy-en-Multien, dichtbij Senlis
💻 leboisderosoy.com


Een 100% natuurlijke pauze
Vijvers, bossen en weiden vormen een unieke en harmonieuze omgeving. De ecologisch verantwoorde accommodatie La Réserve biedt de plek bij uitstek om te onthaasten. Op het programma: ontbijt op bed, verkenning van het domein te voet of met de fiets, ontspanning in een Scandinavisch bad, gevolgd door een diner met zicht op de vijvers waarlangs herten, vossen en hindes tevoorschijn komen!

Het domein beschikt over 14 hutten waar je kan verblijven met de eenvoudige en authentieke geneugten van de natuur. Voor een tijdloos verblijf voor twee, met familie of vrienden in het midden van de natuur.

📍 Saint-Léger-aux-Bois, près de Compiègne
💻 cabanesdelareserve.com


Over Oise Tourisme
De missie van Oise Toerisme is het ontwikkelen van de economie van de streek Oise door middel van toerisme. Om dit doel te bereiken worden twee strategische hefbomen gebruikt: ondersteuning en de ontwikkeling van de bekendheid en het imago. Met zijn 128.000 hectare grondgebied, 600 historische monumenten en 300 kastelen om te ontdekken, zal Oise je ogen de kost geven. 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium