EASTER IS COMING... NAAR AANLEIDING VAN PASEN LANCEERT DELIVEROO GAME OF THRONES-GEÏNSPIREERDE DRAKENEIEREN

EASTER IS COMING... NAAR AANLEIDING VAN PASEN LANCEERT DELIVEROO GAME OF THRONES-GEÏNSPIREERDE DRAKENEIEREN

Voor de allereerste keer kunnen klanten via Deliveroo exclusieve Paaseieren bestellen!
De pop-up gaat op 14 april online, dé dag waarop het nieuwste seizoen van Game of Thrones wordt voorgesteld. 

Ook al ben je niet de 'Mother of Dragons' (Moeder der draken), kan je voor Pasen je slag slaan met de Game of Thrones-geïnspireerde chocolade drakeneieren. Exclusief ter beschikking gesteld in het Verenigd Koninkrijg door Deliveroo en geïnspireerd door de cult-tv-serie.

De drie prachtig met de handgeschilderde eieren zijn in het Verenigd Koninkrijk tot en met Paaszondag (21 april) beschikbaar op de Deliveroo app en Deliveroo.be  Op die manier kan je nog tot op het laatste moment genieten van deze bijzondere lekkernij.

Bekend van de beroemde scène waarbij Khal Drogo sterft en de versteende drakeneieren tot leven komen in seizoen 1, vertegenwoordigen deze drakeneieren één van de meest iconische momenten van Game of Thrones.

De eieren worden met de hand gemaakt en geverfd met witte Fairtrade chocolade. Ze wegen 1 kilo en meten 20 cm hoog, wat zelfs volgens de Westeros standaarden enorm is!
De drakeneieren zijn vanaf 14 april beschikbaar in Londen, Manchester & Leeds en zullen slechts £0.80p per ei kosten, ter ere van het achtste en laatste seizoen. 

 

Joe Groves van Deliveroo zei: “Easter is coming... wat eveneens het laatste seizoen betekend van onze meest favoriete bloed doordrenkte serie. We zien enorme pieken bij bestellingen rond seizoenpremières-en finales en daarom dachten we hulde te brengen aan de fans met deze buitengewone creaties!"

 

In 2017, lanceerde Deliveroo de "You Know Nothing John Dough" pop-up die Direwolf-broden verkocht. Deze werden nog voor de opening van de bakkerij helemaal uitverkocht. 
 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 60.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.500 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 14 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​
 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium