Dromen van een witte kerst

Dromen van een witte kerst

Zoals steeds is de kerstperiode vol magie en sparkles. Warme tinten, overvloedig gedekte tafels, feeërieke verlichting, vrolijke kerstmuziek en niet te vergeten, bijzondere cadeau's. Voor bed- en badlinnen specialist Marie-Marie is er één cadeau dat er resoluut uitspringt: een luxueuze bedset. De Wonderful Whites collectie is een geschikt cadeau om te geven of te krijgen.

Niet iedereen stelt zorgvuldig een verlanglijstje samen, dus het kan soms moeilijk zijn om het perfecte geschenk te vinden. Een cadeau geven dat een schot in de roos blijkt te zijn, is niet evident. Speel je liever op veilig of geef je graag cadeau's die niet achterin de kast belanden? Opteer dan voor een stijlvol, neutraal beddengoed

De dekbedset Eleonor van de Wonderful Whites collectie voldoet perfect aan deze eisen. Gemaakt in een zalige katoen percale, heerlijk fris en zacht, en afgewerkt met kleine pomponnetjes, zonder dat dit overdreven in het oog springt. Dankzij de 5 fijne afwerkingen van deze collectie, vind je een bedlinnen dat past bij ieders stijl en je het ultieme hotel gevoel geeft!

Ontdek waarom wit bedlinnen het perfecte cadeau is!

Weet je niet welke kleuren de slaapkamer heeft voor wie je een geschenk wilt kopen? Of houdt deze persoon in kwestie het graag simpel? Dan opteer je beste voor een wit bedlinnen. Wit heeft een kalmerend effect en doet het goed elk moment van het jaar. Het is ook dé ideale kleur voor een iets kleinere slaapkamer, omdat het licht gereflecteerd wordt en zo lijkt je kamer groter.

Heb je een industriële of eerder een romantische bohemian slaapkamer? Hou je van pure materialen of integreer je graag groen in de ruimte? Voor elk van deze slaapkamers hou je beter je beddengoed sober, strak en zacht voor een mooi balans.

Net zoals elke collectie van Marie-Marie is Wonderful Whites zorgvuldig samengesteld door onze huisleverancier in Portugal. Ze kiezen bewust voor een ecologisch productieproces. Wonderful Whites straalt luxe en elegantie uit en is vervaardigd van 100% katoen, perkal of satijn van de allerbeste kwaliteit. Voor eindeloos mooie dromen.

Prijzen vanaf € 119,- voor bedlinnen met sloop.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium