Drievoudige onderscheiding: GROHE SmartControl Kitchen is de nieuwe lieveling in keukenland

Drievoudige onderscheiding: GROHE SmartControl Kitchen is de nieuwe lieveling in keukenland

>> SmartControl Kitchen kleurencollectie wint de "iF Gold Award 2020"
>> Zedra SmartControl Kitchen wint de "Keukeninnovatie van het jaar 2020" award

>> Initiative LifeCare kiest GROHE als "Favorite brand in gold"
>> Intuïtieve druk- en draaiknop zorgt voor precisie en gemak in de keuken
>> Beschikbaar in drie minimalistische kraanontwerpen en elf kleurafwerkingen

Meer dan 1.500 consumenten en een 15 leden tellende vakjury waren het met elkaar eens: GROHE Zedra SmartControl Kitchen is de "Keukeninnovatie van het jaar® 2020" in de categorie "Keukenspoelbakken en -toebehoren".  GROHE won deze felbegeerde prijs voor de derde keer op rij en kon ook de Initiative LifeCare titel "Favorite brand in gold" én de "iF Gold Award 2020" voor de SmartControl Kitchen kleurencollectie in de wacht slepen. 

De keuken is het hart van het huis, waar iedereen bij elkaar komt, ideeën deelt, samen kookt en samen eet. Vaak is voor dit alles echter maar weinig tijd in ons stressvolle dagelijkse leven. GROHE wilt daarom de keukenroutine zo gemakkelijk mogelijk maken met zijn consumentgericht keukenportfolio. Innovatieve keukenapparatuur is daarbij essentieel.

De SmartControl "Duw en Draai"-technologie van GROHE doet bij velen al een belletje rinkelen. Dankzij zijn intelligente knop met innovatieve drukbediening zorgt SmartControl Kitchen voor een compleet nieuwe gebruikservaring in keukenland. In plaats van een hendel te gebruiken, druk je simpelweg op een knop om de waterstroom te starten en stoppen. Heb je op het moment dat je de kraan wilt gebruiken een zware pan of een stapel borden vast? Geen probleem, druk gewoon met je pols of elleboog op de knop. 

Door dezelfde knop te draaien, pas je de hoeveelheid water aan. Daarnaast kan je ook kiezen voor de waterbesparende optie. De temperatuur pas je gemakkelijk aan door de tapkraan een draai te geven. Door opnieuw op de knop te drukken wordt de waterstroom vervolgens onderbroken. De instelling voor de gewenste hoeveelheid water wordt automatisch opgeslagen voor de volgende keer dat de kraan wordt gebruikt. Het resultaat: maximaal gebruiksgemak voor een revolutie in het dagelijkse leven in de keuken.

SmartControl is feilloos en intuïtief in gebruik en daardoor de perfecte oplossing voor het hele gezin. "Deze collectie van keukenmengkranen plaatst de gebruikerservaring in het middelpunt van het ontwerp. De jury is onder de indruk van de uitstekende afwerking, de kwaliteit van de constructie en de naadloze integratie in elke keuken", vertellen de juryleden van The International Forum Design GmbH over de iF Gold Award. 

De voordelen van GROHE SmartControl Kitchen
Dankzij de intuïtieve bediening voldoet de nieuwe GROHE keukenmengkraan aan alle eisen voor precieze bediening, eenvoudig comfort en ultieme flexibiliteit - alles met één druk op de knop. Een pluspunt voor meer duurzaamheid en minder waterverbruik is de eco-instelling, die standaard op aanvraag automatisch voorgeselecteerd kan worden. 

Naast zijn gebruiksvriendelijkheid heeft de nieuwe kraan een gereduceerd en puristisch superieur design in drie verschillende designlijnen die beschikbaar zijn in elf verschillende productafwerkingen. De kleurencollectie waarin de SmartControl-serie beschikbaar is, werd onlangs bekroond met de "iF gold award 2020".

Minimalistisch ontwerp voor maximaal comfort
Het vorige ontwerp van de Zedra lijn werd heruitgevonden met de lancering van de SmartControl technologie voor de keuken, die een eigentijdse look combineert met volledig comfort. Het A-vormige lichaam van de kraan is comfortabel vast te houden en vangt de natuurlijke stroming van het water op.

Zedra SmartControl keukenkraan gooide hoge ogen bij meer dan 1.500 consumenten en een 15 leden tellende vakjury met zijn productvoordelen, design, ergonomie én innovatiekracht. De keukenmengkraan won dan ook de "Keukeninnovatie van het jaar® 2020" award in de categorie "Keuken-spoelbakken en -toebehoren".  

GROHE Zedra SmartControl supersteel € 897,22 incl BTW

De slanke en organische lijnen van de Essence collectie versterken de eenvoudige elegantie.

GROHE Essence Smartcontrol brushed cool sunrise € 906,90 incl BTW.
GROHE K700 onderbouw rvs spoelbak in brushed cool sunrise 
€ 979 incl BTW.

Het Minta-design geeft de kraan een minimalistische en cilindrische uitstraling.

GROHE Minta Smartcontrol warm sunset € 709,06 incl BTW.
GROHE K700 onderbouw rvs spoelbak in brushed warm sunset 
€ 979 incl BTW.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium