Dompel je onder in de kleine-grote wereld van dwergen met PLAYMOBIL®

Dompel je onder in de kleine-grote wereld van dwergen met PLAYMOBIL®

Klein maar dapper: de dwergen komen eraan!

Deze mini-helden met giga-dappere harten bereiden zich samen met hun trouwste vrienden voor op hét gevecht van het jaar. Hun doel? Het kasteel van de mensenkoning veroveren! 

Verborgen tussen de bergen, het heuvelachtige landschap en de groene wouden maken de dwergen zich stiekem klaar voor een heroïsche strijd. Samen met hun trollenvrienden trainen ze dag en nacht in het zwaardvechten en boogschieten, in de hoop om zo de gevreesde mensenkoning te verslaan. Na jaren voorbereiding zijn de dapperste helden onder leiding van de Dwergenkoning eindelijk klaar om uit de schaduw te treden en hun magische koninkrijk terug te nemen!

Geen ridders op het witte paard in dit verhaal, maar stoere dwergen op gepantserde gevechtspony's leiden de aanval op het paleis. Met ingenieuze oorlogsmachines zoals een ballista en een mobiele aanvalstoren bestormen ze de thuishaven van de mensenkoning. De dwergen zijn zo klein dat ze het element van verrassing aan hun zijde hebben: geen mens merkt ze op tot het te laat is! Ballista klaar, ready, set,... BOEM! Ten aanval! 

Denk jij dat het de Dwergenkoning lukt om zijn troon te veroveren? 

 

Begin 2018 kun je deze nieuwe PLAYMOBIL® set terugvinden in de winkel -een originele update van het ridders thema! De leuke accessoires, toffe snufjes en unieke verhaallijn garanderen een spectaculair en dapper avontuur voor elk kind!

Voor helden vanaf 5 jaar

  • 9340 Mobile Dwarf Fortress
  • 9341 Horse-Drawn Ballista
  • 9342 Dwarf Flyer
  • 9343 Giant Troll with Dwarf Fighter
  • 9344 Dwarf King with Guards
  • 9345 Dwarf Fighter with Pony 

PLAYMOBIL biedt tal van extra's aan: van een online spel tot kleurplaten en een creatief knutselwerkje. Klik hier

 

Over PLAYMOBIL®

geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG – de producent van PLAYMOBIL® met het hoofdkantoor in het Duitse Zirndorf – staat bekend om zijn kwalitatief uitstekende speelgoed, dat in Europa vervaardigd wordt. De 7,5 cm grote PLAYMOBIL®-figuur staat centraal in dit creatieve speelgoedsysteem, dat internationaal vele onderscheidingen heeft ontvangen. De rollenspelmogelijkheden die de fantasie prikkelen, gecombineerd met een brede waaier aan historische en moderne speelwerelden, houden kinderen geboeid en worden zeer gewaardeerd door ouders en opvoeders. Sinds de lancering in 1974 zijn er 3 miljard PLAYMOBIL®-figuren geproduceerd. Het bedrijf verkoopt het speelgoedsysteem, bestaande uit ongeveer 30 verschillende speelwerelden, in meer dan 100 landen en heeft meer dan 4100 werknemers in dienst. De wereldwijde omzet van de Brandstätter Group is in 2016 gestegen tot 671 miljoen euro. De hoge kwaliteit van PLAYMOBIL® wordt gegarandeerd door het gebruik van eigen Europese productielocaties in Duitsland, Malta, Tsjechië en Spanje. Sinds 2000 produceert het innovatieve bedrijf ook de hoogwaardige kunststof plantenbakken met bewateringssysteem van het merk LECHUZA.

Contacteer ons
Walkie Talkie Valérie Bourgeois, Walkie Talkie NV
Walkie Talkie Valérie Bourgeois, Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium