Doe-tip tijdens de paasvakantie: digitale schattenjacht in Brussel!

Doe-tip tijdens de paasvakantie: digitale schattenjacht in Brussel!

Ga op avontuur met Rosie & Moussa door onze hoofdstad en verzamel de unieke Snapchat filters!

Op 28 maart brengt productiehuis Caviar, in samenwerking met distributeur JEF, hun eerste familiefilm op het grote scherm met Rosie & Moussa. De film schetst een aangrijpend maar vooral geestig portret van de vriendschap tussen twee buurtkinderen in MolenbeekOm die release extra te vieren lanceert de film een interactieve fotozoektocht door Brussel die je meeneemt in de voetsporen van Rosie & Moussa.

Rosie & Moussa is gebaseerd op de gelijknamige boeken van auteur Michaël De Cock en vertelt het aandoenlijke verhaal van twee beste vriendjes uit twee verschillende culturen. 

Helemaal vertederd door hun avonturen? Dompel je dan tijdens de paasvakantie nog meer onder in de wereld van Rosie & Moussa met een gratis interactieve fotozoektocht door Brussel, het kleurrijke décor én de ongekroonde derde hoofdrolspeler van de film. (Her)ontdek de multiculturele schoonheid van onze hoofdstad samen met je kids tijdens de schattigste schattenjacht allertijden!
 

Treasure hunt in hartje Brussel

Via het Instagramaccount van Rosie & Moussa kun je aan de hand van verschillende foto’s een interactieve wandelroute van 5 km volgen doorheen het kloppende hart van België. Elke foto bevat (verborgen) tips die jou en je bengels langs onontdekte plekjes in Brussel brengen. Content agency Hurae creëerde ook enkele Snapchat geofilters in de sfeer van de film die je op bepaalde locaties kunt gebruiken. Alle Snapchat geofilters kunnen verzamelen? Deel dan jouw unieke foto op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #rosieenmoussazoektocht en maak kans op een toffe schat (prijs!). Let op: de filters zijn slechts drie weken beschikbaar, dus rep je als de bliksem naar Brussel deze paasvakantie!
 

SYNOPSIS ROSIE & MOUSSA

Rosie verhuist met haar moeder naar een appartement aan de andere kant van Brussel. Ze leert er een heleboel mensen kennen: de gekke meneer Tak, de excentrieke mevrouw Hemelrijk en vooral Moussa, die in het appartement boven haar woont. Hij neemt Rosie op sleeptouw door de hele buurt. Ze klauteren zelfs helemaal tot op het dak van het appartementsgebouw. En ze gaan samen op zoek naar Rosie’s papa, die al een tijdje niet meer thuis kwam... De boekenreeks Rosie & Moussa van Michaël De Cock werd verfilmd door CAVIAR ism Ketnet, Climax Films en JEFDorothée van den Berghe, eerder bekend van de films Meisje en My Queen Karo, neemt de regie op zich.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium