DOE-TIP: De Smurfen luisterwandeling

Beleef deze zomer smurftastische avonturen samen met Storytel

05_Storytel_De Smurfen.jpg

>> Het allerleukste zomerevent in Vlaanderen voor het hele gezin
>> Ontdek de exclusieve Storytel luisterverhalen over de avonturen van De Smurfen
>> 01-25 juli 2021 in het Albertpark te Antwerpen

“Ik hoor...ik hoor...wat jij niet hoort!"  Het Zweedse Storytel, één van 's werelds grootste abonnementsdiensten voor het streamen van luisterboeken en e-books, organiseert deze zomer een originele wandeling voor kinderen. De luisterwandeling neemt kleine (en grote) Smurfen-fans mee op auditieve ontdekkingstocht in het Albertpark in Antwerpen.

Smurftastische luisterwandeling

In de ban van de wist-je-datjes van Brilsmurf, de mopjes van Lolsmurf of de schoonheid van Smurfin? Goed nieuws voor iedereen die houdt van deze blauwe formidabele vriendjes. Storytel en De Smurfen nemen je van 1 t.e.m 25 juli mee op avontuur tijdens een smurftastische luisterwandeling. Een absolute aanrader voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin tijdens de zomervakantie. 

Op ontdekkingstocht met je favoriete Smurfen

De Smurfen luisterwandeling is een uitstap om te beleven, te zien én te beluisteren. Ontdek via een uniek wandelparcours de knotsgekke Smurfen-avonturen die exclusief te beluisteren zijn via Storytel. Ben jij net zo avontuurlijk als Avonturen-smurf en kan jij alle smurfenhuisjes vinden die verstopt zitten in het park? Doe goed je best want bij elk smurfenhuisje zal je via een QR-code een Storytel luisterverhaal van De Smurfen kunnen ontdekken. Er is nog meer! Als je jouw ervaring tijdens De Smurfen audiowandeling deelt op Instagram maak je bovendien kans op een jaarabonnement op Storytel! Hoe cool is dat?

De zeven te ontdekken luisterverhalen heten "De Smurfen en het verloren dorp", "Bril-smurf en de heks", "Een jurk voor het bal", "Grote Smurf is groen", "Help ik raak niet in slaap",  "Een groot avontuur" en "De Smurfen: Sprookjesavonturen". Stuk voor stuk spannende en liefdevolle luisterverhalen waarin de kleine blauwe vrienden het Smurfendorp verlaten en hun weg zoeken in de grote wereld. Helemaal van de Verloren Stad naar New York en zo terug naar het Smurfendorp. Zullen ze veilig hun weg terugvinden?

 

De oorversmurfende details op een rijtje:

  • Wat - De Smurfen luisterwandeling
  • Waar - Albertpark. Mechelsesteenweg 249, 2018 Antwerpen
  • Wanneer - donderdag 1 juli 2021 tot en met zondag 25 juli 2021
  • Tickets - Heb je helemaal niet nodig! Deze Smurfen luisterwandeling is gratis toegankelijk voor iedereen.

Wil je alvast meer ontdekken over de exclusieve smurfenverhalen op Storytel? Neehier dan zeker een kijkje. 

Vanaf 1 juli 2021 kan jong en oud de avonturen van De Smurfen exclusief beluisteren via de Storytel app.

Bij Storytel vind je meer dan 300.000 boeken in één app. Met een snel groeiende Vlaamse catalogus. Van bestsellers tot klassiekers, spanning, romantiek, non-fictie en uiteraard ook kinderboeken.

Download hier de beelden in hoge resolutiehttps://press.talkie.be/en/dir/de-smurfen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be