Doe-tip: BabyBoom beurs

Doe-tip: BabyBoom beurs

Hét babywalhalla voor toekomstige en jonge ouders


>> Het allerleukste babyevent van België
 >> Nieuwste trends, verrassende producten en leerrijke workshops
​>> 20, 21, 22 maart 2020 in Brussels Expo Paleis 11

Net mama geworden of groeit er een wondertje in je buik? Dan is BabyBoom Beurs ongetwijfeld iets voor jou. Je ontdekt er de laatste trends op het gebied van baby- en kindermode en krijgt ter plaatse deskundig advies over veiligheid, kinderwagens, (borst)voeding, verzorgingsproducten, ... Laat je van 20 t.e.m 22 maart in Brussels Expo onderdompelen in een walhalla aan inspiratie op maat van je zwangerschaps- of babybubbel. Een absolute aanrader voor een heerlijk dagje uit met je partner, vriendinnen of aanstaande oma’s en tantes, waarbij je je goed kunt voorbereiden op de komst van je kindje. 

Ouder-onsje
Er komt veel op je af tijdens of na een zwangerschap. Zeker wanneer het je eerste spruit betreft is alles in ‘dit wereldje’ nog gloednieuw en komt er langs alle kanten informatie op je af. BabyBoom bundelt al deze info voor je op de BabyBoom Beurs. Ook toekomstige ouders, die reeds een kleintje rondlopen hebben, frissen hun kennis rondom die eerste maanden van een baby ter plaatse op. Aan werkelijk alles is gedacht.

Meer dan 100 te ontdekken merken 
Meer dan 100 standhouders staan je met plezier bij over de wereld van baby’s. Zo ontdek je er welke autostoel geschikt is, krijg je informatie over betrouwbare babyvoeding, kan je inspiratie opdoen voor de babykamer, kom je te weten wat dé musthaves zijn voor de eerste weken na een bevalling en kan je snuisteren tussen de nieuwste babykleding en -accessoires. Er is zelfs een corner voorzien met enkele jonge Belgische labels. Op de Shopping Avenue kan je terecht voor de beste aanbiedingen.

Boeiende workshops
Informatie over de bevalling en de kraamperiode komt goed van pas als je je kindje de best mogelijke start wilt geven. Babyboom Beurs zet daarom verschillende boeiende workshops en infosessies gegeven door vroedvrouwen en pediaters op het programma:

  • Help! Mijn baby huilt, wat nu?
  • Verluieren en een badje geven als een pro
  • De geheimen van een deugddoende babymassage
  • Het ABC van borstvoeding
  • Tips om de bevalling vlot te laten verlopen
  •  Jouw baby dragen

Meer info over de workshops en infosessies, klik hier.

Food & kinderopvang
Babyboom voorziet ook meerdere plekken waar je als bezoeker ongestoord een pauze kan inlassen. Je kan terecht in het Healthy food village, waar er meerdere foodtrucks je gezond lekkers voorschotelen, en de verschillende chill out zones. Terwijl de oudere broertjes en/of zusjes ravotten in het kinderdagverblijf kan jij je baby professioneel op de foto laten zetten.  

Voor jou gespot 
BabyBoom Boutique 

‘Koop lokaal’ matcht ook bij de filosofie van BabyBoom. Naast bekende merken als Maxi-Cosy, Chicco, Pampers, Nestlé, Thule en SPA besteedt de beurs ook aandacht aan een fijne selectie van iets jongere Belgische merken. Deze kan je terugvinden in de BabyBoom Boutique. Eén van de boetiekers is Bonjour Maurice, een Belgisch kledingmerk dat de kindergarderobe opnieuw uitvindt door ethische en omkeerbare kledingstukken aan te bieden. Je ontdekt er evengoed de 100% organische babyvoeding van Sienna & Friends. Om de andere lokale verhalen te verkennen, breng je best een bezoekje aan de Boutique. 

Praktische info
Wat: BabyBoom Beurs
Wanneer: Vrijdag 20 maart tot en met 22 maart 2020 van 10 tot 18 uur
Waar: Brussels Expo, Paleis 11. Belgiëplein 1, 1020 Brussel
Tickets: voor €12 heb je al een dagticket. Voor €15 kan je drie dagen lang van de beurs genieten.
Meer infowww.babyboom.be & www.babyboombeurs.be

 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium