Doe mee en win een avontuurlijke nacht in het hart van Disneyland® Paris tijdens "The Lion King & Jungle Festival"

Doe mee en win een avontuurlijke nacht in het hart van Disneyland® Paris tijdens "The Lion King & Jungle Festival"

Voor het eerst sinds de opening nodigt Disneyland Paris een Europese avonturier uit om de nacht door te brengen in het hart van het park om er de geheimen van "The Lion King & Jungle Festival" te ontdekken.

Disneyland Paris heeft nog niet al zijn geheimen onthuld.. tot nu. Ter gelegenheid van de lancering van het zomerseizoen "The Lion King & Jungle Festival" (30 juni - 22 september) biedt het Disneyland Park een gelukkige winnaar de kans om een geweldige ervaring te beleven: een nacht in het hart van het park in een kamp dat geïnspireerd werd door de nomadische Indiase tenten!

Een uitzonderlijke ervaring in het hart van de Jungle

Tijdens dit meeslepende avontuur zal de winnaar de eerste zijn om mee te brullen achter de schermen van de nieuwe musical shows 'The Lion King: Rhythms of the Pride Lands' en de 'Jungle Book Jive', om te springen van land naar land om de verrassingen te ontdekken die dit komende seizoen plaatsvinden en om te genieten van een exotisch diner bereid door de koks van het Park.

Niemand heeft ooit - sinds de opening van Disneyland Paris in 1992 - de nacht doorgebracht in het park. Bij zonsondergang verzamelen de rookie-ontdekkingsreiziger en zijn metgezel zich rond het kampvuur om zijn droom te zien uitkomen, ontmoeten ze Mickey & Minnie en hun vrienden voordat ze de nacht doorbrengen in de "glamping*" die zich in Adventureland's prairie zal vestigen.

*Glamping = glamourous camping

Hoe neem je deel?

Om deel te nemen en kans te maken op deze ongekende ervaring, dien je tussen 28 mei en 10 juni alleen maar naar deze website te surfen en de gestelde vraag in maximum 280 tekens te beantwoorden. De gelukkige winnaar* wordt op 14 juni geselecteerd door een jury samengesteld uit vertegenwoordigers van Disneyland Paris en wordt verwelkomd in Disneyland Paris op 19 en 20 juni. 

De wedstrijd staat open voor alle inwoners van de volgende landen (slechts 1 winnaar, voor 2 volwassenen): Grootstedelijk Frankrijk, België, Nederland, Zwitserland, Duitsland, Spanje, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.
Wedstrijdvoorwaarden beschikbaar op deze site.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium