DIY MET BOSS PAINTS & COLORA

DIY MET BOSS PAINTS & COLORA

Structuurverf met steeneffect

Hou je van structuren en materialen combineren in je interieur? Dan ben je bij BOSS paints & colora aan het juiste adres. Met behulp van structuurverf creëer je eigenhandig in enkele stappen een on-trend steeneffect. Denk aan een travertin-, terrazzo- of eenvoudige betonlook die je makkelijk integreert in elk interieur. Met het nieuwe duo Stone Art en Stone Top speel je met laagdiktes en overlappingen voor subtiele kleurvariaties met een voelbaar reliëf.

1 verf, 4 technieken

BOSS paints' innovatie Stone Art is een product op basis van klei en minerale vulstoffen die een gekorreld steeneffect teweegbrengt. Werken met structuurverf leent zich tot verschillende creatieve mogelijkheden. Kies tussen zachte of opvallende kleurnuances, een speelse terrazzo look of een chique metallic afwerking

Stone Art is krasvast, waterbestendig en makkelijk reinigbaar en daardoor heel geschikt voor toepassing op muren, deuren, kasten, stoelen en andere meubels. Zelfs op tafels, werkbladen en spatwanden, mits zorgzaam gebruik. 

 

Stone Art Uni: betonlook of steeneffect

Met Stone Art Uni bekom je een neutrale, strakke betonlook vol karakter. De lichtgrijze kleur en matte afwerking van deze techniek vormen de perfecte achtergrond voor elk smaakvol interieur. Ook andere lichte tinten zijn mogelijk en creëren een steenachtig uitzicht met een zacht reliëf. Ideaal voor grote wanden met veel scheerlicht. 

Techniek: Stone Art Uni — Kleur: OR89 Art Intense Grey + Top transparant

 

Stone Art Color: natuursteeneffect met kleurnuances

Techniek: Stone Art Color — Kleur: OR79 Art Warm White + OT06 Top Sand Beige
Techniek: Stone Art Color — Kleur: OR79 Art Warm White + OT06 Top Sand Beige

Met de meerkleurige techniek Stone Art Color kan je alle kanten op. Breng warme Ibiza-vibes naar je woonkamer met de typische generfde en geaderde schakeringen van travertin, ga voor een verouderde betonlook in de slaapkamer of speel met een donker roest accent als spatwand in je keuken.  

Story image
Story image
Story image

Het verschil met Stone Art Uni? Bij de Stone Art Color techniek gebruik je de afwerkingslaag Stone Top in de gewenste kleur. Zo worden de dieptes van het reliëf sterker gekleurd en krijg je prachtige kleurnuances. 

Story image

Stone Art Terrazzo: moderne terrazzo-look

Terrazzo is alomtegenwoordig en zorgt voor een knap en subtiel accent waardoor je het zowel in een klassiek als minimalistisch interieur kan toepassen. Stone Art Terrazzo bestaat simpelweg uit de Stone Art basislaag met daarover een transparante Stone Top laag gemengd met fijne stukjes gekristalliseerde mica, een natuurlijk gesteente. Voor het beste effect pas je deze stijlvolle techniek toe op een lichtkleurige ondergrond. 

Story image

Stone Art Metallic: steeneffect met matte en blinkende schakeringen

Mag je interieur wat meer pit hebben? Werk Stone Art af met de Metallic Chic verf afgestemd op de kleur* van de onderlaag en creëer zo matte en blinkende schakeringen die doen denken aan goud- of kopererts. Dit kleur- en lichtspel is een echte eyecatcher die zorgt voor een unieke sfeer in het interieur. Decoreer met zwarte accenten voor een extra edgy afwerking.

*Metallic Chic is verkrijgbaar in 30 kleuren.

Stone Art Metallic —  OR MT55 Red Copper + MT 55 Red Copper
Stone Art Metallic — OR MT55 Red Copper + MT 55 Red Copper

Prijzen

  • Stone Art 2,5 liter aangekleurd, incl. btw: 34,02 euro/liter of 85,05 euro/pot
  • Stone Top 1 liter aangekleurd, incl. btw: 48,11 euro/liter
  • Stone Top 1 liter kleurloos, incl. btw: 41,83 euro/liter

 

De structuurverven van BOSS paints vind je in je lokale colora-winkel, bij een BOSS paints verkooppunt, via je vakschilder of kan eenvoudigweg besteld worden via de webshop. Op zoek naar de perfecte techniek voor jouw droominterieur? Ga langs bij een colora-winkel voor professioneel kleur- en verfadvies.

CONTACTEER ONS VOOR DE GEDETAILLEERDE STAPPENPLANNEN PER TECHNIEK

KLIK HIER VOOR DE BEELDEN IN HOGE RESOLUTIE

 

Over colora

colora is een Belgische keten van verfwinkels voor zowel particulieren als professionele schilders. colora verdeelt niet enkel de kwaliteitsproducten van verfproducent BOSS paints, het wil zijn klanten ook uitgebreid inspireren én adviseren. De eerste colora-winkel opende in 1981 haar deuren in Brugge. Vandaag telt colora in totaal 59 winkels, waarvan 57 in België en 2 in Nederland. 250 colora coaches staan elke dag paraat om klanten te helpen bij hun verfkeuze. Bij colora gaan kwaliteit en duurzaamheid hand in hand. We streven naar topproducten met een zo laag mogelijke milieu-impact. Meer informatie op www.colora.be.

 

Over BOSS paints

BOSS paints staat van A tot Z zelf in voor de ontwikkeling, de productie en de verkoop van haar verfproducten. Kwaliteit, advies en service staan centraal in onze aanpak. BOSS paints werd opgericht in 1945 door Antoon Bossuyt en is nu in handen van de derde generatie familie Bossuyt. Er werken vandaag 280 mensen voor het familiebedrijf, dat een omzet heeft van ruim 48 miljoen euro. Jaarlijks produceert BOSS paints ongeveer 3 miljoen liter verf voor professionele en particuliere klanten. Naast verf, biedt BOSS paints ook verfgerelateerde producten en decoratieve technieken aan. De professionele schilder kan terecht in de depots voor de vakman (Brugge, Waregem, Kontich en Gent). De particuliere klant kan terecht in de betere decoratiezaken en alle colora winkels. Meer informatie op www.bosspaints.be.

 

 

 

 

 

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium