Disneyland® Paris viert 90 jaar Mickey Mouse tijdens Disney's Betoverende Kerst

Disneyland® Paris viert 90 jaar Mickey Mouse tijdens Disney's Betoverende Kerst

🎄 VAN 10 NOVEMBER 2018 TOT EN MET 6 JANUARI 2018 🎄

Dit jaar zijn er vele nieuwe verrassingen tijdens Disney’s Betoverende Kerst: Mickey’s Vrolijke Kerstfeest, het kerstseizoen van Disneyland Paris dat al begint op 10 november 2018 en twee maanden duurt tot en met 6 januari 2019. Het seizoen is nu nog feestelijker, want Disneyland Paris viert 90 jaar Mickey Mouse. Tijdens ‘De Grandioze Mickey Mouse Party’ is Mickey het middelpunt van de evenementen.

EEN BETOVERENDE KERST IN HET DISNEYLAND® PARK

Zodra de gasten het Disneyland Park binnenkomen worden zij verwelkomd met een reusachtige kerstboom en sneeuw die elke dag neerdwarrelt. Vervolgens kunnen zij zich verder laten onderdompelen in de magie van kerst met een unieke nieuwe 4D attractie en betoverende shows.

NIEUWE ATTRACTIE: MICKEY'S PHILHARMAGIC 

Op 1 oktober opent de nieuwe attractie ‘Mickey’s PhilharMagic’ in Discoveryland in het Disneyland Park. Het is een unieke attractie in Europa met een 4D ervaring in het Discovery Theater waarin Mickey en Donald de gasten meenemen in de wondere en muzikale wereld van de grootste Disney klassiekers, zoals Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King. En de ondeugende Donald Duck zorgt voor een aantal nieuwe wendingen! Het is de unieke gelegenheid om te genieten van enkele van de grootste melodieën van Disney en 90 jaar plezier met Mickey Mouse op de best mogelijke manier te vieren. ‘Mickey’s PhilharMagic’ is geopend van 1 oktober 2018 tot en met 6 januari 2019.

 

DISNEY'S CHRISTMAS PARADE

Tijdens Disney’s Betoverende Kerst: Mickey’s Vrolijke Kerstfeest maakt de ‘Disney’s Christmas Parade’ een grote comeback en verspreidt twee keer per dag de magische winter over het Disneyland Park, met sneeuw die neerdwarrelt in Main Street U.S.A. Mickey en Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy leiden de dans. Ze bereiden zich voor op kerst samen met al hun vrienden. Ook Woody en Buzz Light Year van Disney • Pixar’s Toy Story nemen deel aan het plezier in dit magische winterwonderland, samen met dansende peperkoekmannen en allerlei andere kersttraktaties.

 

MAGISCHE KERSTONTMOETINGEN

Tijdens Mickey’s Vrolijke Kerstfeest kunnen de gasten Marie van de Aristokatten, Dagobert Duck, Peter Pan, Miss Bunny en vele andere Disney Figuren ontmoeten. Ook de Kerstman komt naar Disneyland Paris en neemt tot en met 25 december zijn intrek in Meet Mickey Mouse waar hij de gasten onthaalt voor een magische ontmoeting.

 

CHRISTMAS SONGTIME!

De gasten die van kerstliedjes houden kunnen genieten van de nieuwe show ‘Christmas Songtime!’ in het Videopolis Theater in Discoveryland. Elke dag krijgen ze de kans om deel te nemen aan de show, samen met Mickey, Minnie, Goofy en de professionele zangers van Disney. ‘Christmas Songtime!’ is onderdeel van het programma ‘Disney Performing Arts’. Voor meer informatie over het ‘Disney Performing Arts’ programma, klik hier

 

DE KERSTBOOM WORDT VERLICHT MET 'MICKEY'S MAGICAL CHRISTMAS LIGHT'

Elke avond worden de duizenden lampjes in de 24 meter hoge kerstboom in het Disneyland Park ontstoken tijdens een betoverende show met Mickey, Minnie en de Kerstman. Zij tellen samen met de gasten feestelijk af en door de betoverende kerstverlichting, sneeuw en Disney magie worden de gasten ondergedompeld in de magie van kerst. Om 90 jaar Mickey Mouse te vieren is de kerstboom versierd met nieuwe decoraties en heeft de show een nieuw muzikaal intermezzo, speciaal voor Mickey.

 

THE ENCHANTED ADVENT CALENDAR VAN 1-24 DECEMBER

Elke ochtend kunnen de gasten de magie van kerst tot leven brengen met The Enchanted Advent Calendar, een levensgrote advent kalender voor het Kasteel van Doornroosje. Elke dag hebben Mickey, Minnie of Goofy een nieuwe verrassing.

 

A MERRY STITCHMAS

Stitch neemt het Royal Castle Stage over tijdens een knallende en muzikale kerstshow voor het Kasteel van Doornroosje. Hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de gasten veel plezier hebben met Mickey en Minnie, Donald, Katrien en Goofy, op de maat van enkele grote kerstklassiekers. Deze show is te zien vanaf 16 november 2018.

 

KERST MET MICKEY EN GOOFY IN HET WALT DISNEY STUDIOS® PARK

Voor het tweede jaar op rij viert ook het Walt Disney Studios Park kerst, met nog meer plezier voor het hele gezin.

 

MICKEY'S BIG BAND CHRISTMAS
Na het eerste sensationele seizoen vestigt ‘Mickey's Big Band Christmas’ zich in het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park. Deze liveshow is een combinatie van traditionele muziek en typische Disney magie met een jazzband en energieke tapdansnummers. Elke dag brengt deze show een eerbetoon aan de mooiste melodieën van de winter en nodigt de gasten uit om in de kerststemming te komen met de Big Band, zangers, dansers en natuurlijk Disney Figuren. Een absolute must-see: Mickey's drumsolo! En Minnie droomt ervan om een jazzdiva te zijn.

 

NIEUWE SHOW: A SURPRISE FOR MICKEY

Het is tijd om 90 jaar plezier met Mickey Mouse te vieren. Zal Minnie op tijd zijn of zal ze haar Disney vrienden, en misschien zelfs de gasten, moeten vragen om haar te helpen om Mickey een onvergetelijke verrassing te geven? Deze speciale verjaardagsverrassing gaat ook online, want gasten worden van tevoren uitgenodigd om een speciaal bericht voor Mickey Mouse op hun sociale media te delen met behulp van de hashtag #SurpriseMickey. Het bericht kan zelfs tijdens de show verschijnen als een extra verrassing voor Mickey. Deze interactieve show vindt meerdere keren per dag plaats op Production Courtyard aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

 

GOOFY'S INCREDIBLE CHRISTMAS

Gasten kunnen hun dag in Disneyland Paris magisch afsluiten met ‘Goofy’s Incredible Christmas’. Deze meeslepende avondshow maakt gebruik van mapping technologie en adembenemende speciale effecten op de muren van de Twilight Zone Tower of Terror™, een favoriete attractie van veel fans.

Mickey en Minnie Mouse nemen de gasten samen met hun vrienden Goofy, Donald Duck en Katrien mee op een fantastische reis over spectaculaire landschappen, van de Noordpool tot het meest verbazingwekkende feest dat je je ooit zou kunnen voorstellen. Goofy heeft een aantal onverwachte verrassingen in petto!

In het Walt Disney Studios Park kunnen de gasten ook vele Disney Figuren ontmoeten, zoals Goofy in zijn kerstmannenpak, Minnie Mouse en Buzz Lightyear.

Disney’s Betoverende Kerst: Mickey’s Vrolijke Kerstfeest en de feestelijke evenementen voor het 90e jubileum van Mickey Mouse duren van 10 november 2018 tot en met 6 januari 2019.

 

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 300 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992 (13,4 miljoen bezoeken in 2016). Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven gethematiseerde Disney hotels met 5.800 kamers (meer dan 2.700 kamers zijn beschikbaar in geselecteerde partner hotels). Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium