Disneyland® Paris organiseert allereerste auditie voor professionele zangers in Brussel

Disneyland® Paris organiseert allereerste auditie voor professionele zangers in Brussel

Meld je aan voor 30 april om de audities in mei 2019 bij te wonen

Voor de allereerste keer ooit organiseert Disneyland® Paris audities in Brussel voor professionele, ervaren mannelijke en vrouwelijke zangers om te schitteren in ongelofelijke live optredens, waaronder de gloednieuwe Jazz, Pop en Musical shows.
Heb jij de stem van een nachtegaal en het talent om de magie dagelijks tot leven te brengen met jouw prestaties? Meld je dan vòòr 30 april online aan om de audities in mei 2019 te kunnen bijwonen!

Het entertainment team van Disneyland® Paris biedt fulltime contracten aan getalenteerde professionele zangers. Word lid van een familie van Cast-leden en maak deel uit van de Magie. Speel, heel binnenkort, de rol van je leven in één van de vele prachtige en gloednieuwe shows die naar Disneyland® Paris komen.

Ben je een ervaren professionele zanger met een uitstekend gevoel voor ritme en een uitmuntende Jazz, Pop en/of Musical uitvoering? Dan is dit jouw kans om te schitteren!
Surf naar careers.dinseylandparis.com en stuur ons je demo, MP3 of link en laat ons jouw stem horen. Stuur verder ook je CV, een foto en je stembereik mee. Solliciteer vòòr 30 april 2019. Het Casting-team zal een preselectie maken waarbij geselecteerde kandidaten een uitnodiging ontvangen om in mei de allereerste auditie in Brussel bij te wonen.
 

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om ons te contacteren:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 09 60 38

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992. Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en acht gethematiseerde Disney hotels en acht geselecteerde partner hotels met 8.500kamers in totaal. Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium