Disneyland Paris verwelkomt een nieuwe Disney Schurk tijdens Disney’s Halloween Festival

Disneyland Paris verwelkomt een nieuwe Disney Schurk tijdens Disney’s Halloween Festival

Van 28 september tot en met 3 november 2019

De Disney Schurken nemen van 28 september tot en met 3 november 2019 Disneyland Paris over tijdens Disney’s Halloween Festival. Dit jaar worden zij vergezeld door Ursula, de boze zeeheks uit De Kleine Zeemeermin. Daarnaast komt er een nieuwe show, zijn er twee vernieuwde, spannende attracties en bezorgen Mickey en zijn vrienden de gasten van de Disneyland Paris een vreseleuke Halloween.

Een nieuwe show met de Disney Schurken
Tijdens het Halloween seizoen hebben de Disney Schurken altijd een aantal verrassingen in petto. Dit jaar wordt de schurkenbende vergezeld door de boze zee heks Ursula uit De Kleine Zeemeermin tijdens een nieuwe show vol schurkenstreken op Royal Castle Stage in het Disneyland Park.

Herfstfeest met Mickey en zijn vrienden
Disney’s Halloween Festival is een groots feest met een gezellige herfstsfeer in Main Street, U.S.A. en Frontierland in het Disneyland Park. Grijnzende pompoenen, flikkerende lampjes en griezelige geluiden wekken een betoverende sfeer tot laat in de avond.

Mickey en Minnie laten hun ondeugende trucjes zien tijdens de Halloween Cavalcade Mickey’s Halloween Celebration met Donald, zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak, Katrien, de drie kleine biggetjes en vele andere Disney Figuren. De paradewagen Mickey’s Illusion Manor is terug, dit jaar met Mélanie Ravenswood in haar trouwjurk en de geesten van Phantom Manor.

Exclusieve ontmoetingen met de Disney Figuren in Halloween outfits
Disney’s Halloween Festival biedt de gasten van het Disneyland Park exclusieve ontmoetingen met de Disney Figuren, zoals Minnie, Stitch en Max (Goofy’s zoon) en de Kolderkat uit Alice in Wonderland. Zij vieren feest in hun mooiste Halloween-outfits. Maleficent neemt de binnenplaats van het Kasteel van Doornroosje over met haar draakachtige doornenwand.

Twee vernieuwde spannende attracties
Gasten die van een beetje angst houden, kunnen hun hart ophalen bij Phantom Manor in Frontierland in het Disneyland Park. Deze iconische attractie in Disneyland Paris is in het voorjaar heropend na het grootste renovatieproject in zijn geschiedenis. Door middel van een mysterieuze rondleiding worden gasten vanuit elke hoek door geesten verrast.

In het Walt Disney Studios Park kunnen de gasten een nieuwe versie van The Twilight Zone Tower of Terror™ ervaren. De attractie is vanaf het Halloween seizoen vernieuwd met een nog spannendere dimensie en heeft niet één, maar meerdere nieuwe verrassingen.
Eenmaal voorbij de bekende gangen van het hotel, ondergedompeld in de verontrustende sfeer van een Twilight Zone-aflevering, stappen de gasten van het Hollywood Tower Hotel in een van de liftschachten. Hier beleven zij nieuwe verhalen met bijgewerkte geluids- en visuele effecten, die worden onderbroken door nieuwe en de meest indrukwekkende drop-sequenties dan ooit tevoren! Deze nieuwe scenario’s laten de gasten ‘vallen’ in het hart van het verhaal en voor het eerst is een iconisch personage van de attractie te zien.

OVER DISNEYLAND® PARIS
Euro Disney Associés S.A.S, werkmaatschappij van Disneyland Paris heeft 16.000 werknemers, 500 beroepen, 20 gesproken talen en 121 nationaliteiten. Disneyland Paris is de nummer één werkgever in één vestiging in Frankrijk en de grootste particuliere werkgever in het departement Seine-et-Marne. Het resort omvat het Disneyland® Park, het Walt Disney Studios® Park, zes Disney Hotels en twee Disney Nature Resorts met een totale capaciteit van meer dan 5.800 kamers, twee congrescentra, het entertainmentcentrum Disney Village®  en een 27-holes golfbaan. Bovendien beheert het bedrijf het exploitatiesegment voor vastgoedontwikkeling van een site van 2.230 hectare, waarvan ongeveer 50% nog dient te ontwikkelen. 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium