Disneyland Paris start verkoop tweede editie Disneyland Paris - Val d’Europe Halve Marathon Weekend

Disneyland Paris start verkoop tweede editie Disneyland Paris - Val d’Europe Halve Marathon Weekend

De verkoop van verblijven inclusief startbewijzen voor de tweede editie van het Disneyland Paris - Val d’Europe Halve Marathon Weekend is volop aan de gang. Het weekend vindt plaats van 21 tot en met 24 september 2017 en heeft vele nieuwe elementen, dat belooft nog meer plezier voor jong en oud!

Na het grote succes van de eerste editie in 2016 en ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van Disneyland Paris, kunnen gasten een gevarieerd programma van evenementen beleven die vier dagen vol plezier en sport garanderen.

Disneyland Paris 5K
Het Disneyland Paris - Val d’Europe Halve Marathon Weekend begint op vrijdagavond 22 september 2017 met de 5K run. Deze ‘fun run’ gaat door het Walt Disney Studios Park waar de deelnemers worden aangemoedigd door Disney figuren. Gasten kunnen aan dit avontuur deelnemen als gezin of met vrienden, ongeacht hun conditie. Er is maar één regel: plezier hebben! Op dezelfde avond opent het Walt Disney Studios Park haar deuren voor een exclusief openingsfeest met attracties die open zijn, ontmoetingen met een aantal Disney figuren en een DJ feest!

Disneyland Paris 10K
Op zaterdag 23 september kan iedereen deelnemen aan de 10 km run door de Disney Parken! Een nieuwe kans om te genieten van het hardlopen in een magische omgeving en in aanwezigheid van de Disney figuren.

Kidsruns
Op zaterdag 23 september komen ook de runs voor kinderen onder de 12 jaar terug: 100 meter, 200 meter en 1 km voor de oudere kinderen.

Disneyland Paris - Val d’Europe Half-Marathon
Tot slot, op zondag 24 september, vindt het halve marathon evenement plaats door de Disney Parken en de aangrenzende omgeving van Val d'Europe.

De runDisney Health & Wellness Expo
De runDisney Health & Wellness Expo is geheel gewijd aan sport en wellness en opent haar deuren in de Disney Events Arena in Disney Village van donderdag 21 september tot en met zondag 24 september.

Het Disneyland Paris - Val d'Europe Halve Marathon Weekend 2017 is slechts één van de niet te missen evenementen waarmee Disneyland Paris haar 25e verjaardag viert. Een leuke en onvergetelijke gebeurtenis voor alle leeftijden en fitness niveaus!

WAAR KAN IK ME INSCHRIJVEN?

Verblijven inclusief startbewijzen voor het Disneyland Paris - Val d'Europe Halve Marathon Weekend 2017 kunnen nu worden geboekt via www.run.disneylandparis.com of via de Nederlandstalige Disneyland Paris vakantie-experts op telefoonnummer 078 15 60 28 (lokaal tarief).

Contacteer ons
Maureen Richard
Maureen Richard
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium