Disneyland Paris kondigt een brullende zomer aan gewijd aan The Lion King en The Jungle Book

Disneyland Paris kondigt een brullende zomer aan gewijd aan The Lion King en The Jungle Book

Deze zomer brengt Disneyland Paris twee Disney-topstukken tot leven die in heel Europa worden geprezen, met een nooit eerder vertoonde ervaring. Bereid je voor op The Lion King & The Jungle Festival, van 30 juni tot 22 september 2019.

"The Lion King: Rhythms of the Pride Lands", een originele creatie van Disneyland Paris
Het verhaal van The Lion King zal tot leven komen in Disneyland Paris wanneer de alom bekende liedjes, die al generaties lang meegaan, worden herzien om de legende te vertellen van Simba, Nala, Rafiki, Mufasa, Scar, Timon en Pumbaa. Je ervaart tal van emoties dankzij nieuwe spectaculaire scènes van "Circle of Life", "I Just Can not Wait to be King", "Can You Feel the Love Tonight", de voor altijd iconische "Hakuna Matata" en nog veel meer. Zangers, dansers, acrobaten en drummers geven de Pride Lands een nieuw leven met choreografie en originele kostuums ontworpen door Disneyland Paris. 

"The Jungle Book Jive" met Baloe & Co.Deze nieuwe creatie viert The Jungle Book in het hart van Disneyland Paris. Beeld je een reis in door de Indiase jungle vol kleuren en ontdekkingen. De show "Jungle Book Jive" gaat door in alle hoeken van het park. Maak je klaar om plezier te maken met Baloe en Koning Lowietje, evenals Mickey Mouse en zijn vrienden die voor het seizoen ontdekkingsreizigers worden. Vergezeld door een verscheidenheid aan artiesten, zullen ze je uitnodigen om te dansen op het ritme van de jungle. Bereid je voor om terug te keren naar je kindertijd met nummers als "The Bare Necessities" en "I Wan'na Be Like You". Je zal swingen!

Twee Disney-meesterwerken tot leven gebracht door Disneyland Paris 
Om de beruchte Scar te citeren, "wees voorbereid" om je te laten meevoeren op de ritmes van de Afrikaanse savanne en de Indiase jungle met gloednieuwe shows, ontmoetingen en meeslepende ervaringen! Het is tijd om dit ongekende seizoen te onthullen.

Kom bij Timon's "MataDance" 
De meeslepende ervaring houdt hier niet op... Disneyland Paris bereidt nog meer verrassingen voor om je mee terug te nemen naar het hart van deze Disney-klassiekers. Timon en Pumbaa wachten je op in Adventureland om je hun filosofie bij te brengen door te dansen op Timon's "MataDance".

Een dorp gewijd aan The Lion King en The Jungle Book 
Bezoek ook het "Djembe Joy" dorp, waar je een nieuwe meeslepende en interactieve ervaring zal beleven die gewijd is aan deze twee geweldige Disney-klassiekers. De onvergetelijke Rafiki in The Lion King of de iconische Koning Lowietje in The Jungle Book staan ​​klaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Nog veel meer verrassingen staan je op te wachten in het "Djembe Joy" dorp.

Een winkelbelevenis gewijd aan The Lion King en The Jungle Festival 
Het Lion King & The Jungle Festival biedt de ideale gelegenheid om nieuwe merchandise te ontdekken dat speciaal ontwikkeld werd voor Disneyland Paris. Zo vind je onder andere een reeks producten die gewijd zijn aan de show "The Lion King: Rhythms of the Earth", alsook mode- en lifestyleproducten gewijd aan het universum van The Lion King en het geliefde figuur Simba.

Het The Lion King & The Jungle Festival heet je welkom in Disneyland Paris van 30 juni tot 22 september 2019.

 

Contacteer ons
Walkie Talkie - Maureen
Walkie Talkie - Maureen
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium