DISNEYLAND PARIS KONDIGT 'DISNEY LOVES JAZZ' AAN MET TOPMUZIKANT THOMAS DUTRONC

DISNEYLAND PARIS KONDIGT 'DISNEY LOVES JAZZ' AAN MET TOPMUZIKANT THOMAS DUTRONC

Op 15 juni 2019 van 20 uur tot 2 uur
in het Walt Disney Studios Park

Het is officieel! De ultieme Disney-jazzervaring maakt zijn grote comeback in Disneyland Paris. Na een succesvolle eerste voorstelling, belooft Disney Loves Jazz op 15 juni 2019 opnieuw een geweldige avond. Dit jaar is Thomas Dutronc - icoon van de gipsy jazzscene in Frankrijk - de ster van de show in het Walt Disney Studios Park.

Disney Loves Jazz is een meeslepend evenement voor het hele gezin, met jazzvoorstellingen van verschillende stijlen, geweldige mogelijkheden om de meest jazzachtige Disney Figuren te ontmoeten, attracties die tot laat in de avond kunnen worden ontdekt en natuurlijk het fantastische concert van wereldberoemde artiesten. Van gipsyjazz tot New Orleans en Saint-Germain Jazz, Disney Loves Jazz is een unieke muzikale reis doorheen de prachtige omgeving van het Walt Disney Studios Park.

Jazz Loves Disney concert met Thomas Dutronc

Met een geweldig concert in het Walt Disney Studios genieten toeschouwers van het geluid van Thomas Dutronc, Hugh Coltman en China Moses. Ze spelen de beste nummers uit de wondere wereld van Disney op het grote podium van Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular. Thomas Dutronc zal ook optreden op het podium voor het Hollywood Tower Hotel.

Disney en Jazz, een liefdesverhaal gevierd met een uniek evenement

Wist je dat Walt Disney in 1919 in Frankrijk voor het eerst jazz hoorde? En dat het vanaf dat moment zijn favoriete genre was? Sindsdien is jazz een belangrijk onderdeel van het Disney erfgoed van de onvergetelijke muziek en liedjes van films als Jungle Book, De Aristokatten en Toy Story tot de Jazz Loves Disney muziekalbums.

 

Bezoekers krijgen de kans om tijdens het event de meest jazzy Disney Figuren te ontmoeten! De drie jonge Aristokatten Marie, Toulouse en Berlioz zullen een speciale verschijning maken, samen met Edgar, hun formidabele butler. Baloe en Koning Lowietje van Jungle Book zijn er om je te laten swingen. De helden van de film De Prinses en de Kikker, Tiana, Naveen en Louis, de trompetspelende alligator, en de kwaadaardige Dr. Facilier laten je dansen op de ritmes van de Bayou. Mickey, Minnie, Buzz Lightyear en Woody van Toy Story, en Oswald en Hortensia, de allereerste helden van Walt Disney, zullen ook aanwezig zijn! 

Jazz en droomattracties voor alle leeftijden
De Disney Loves Jazz avond zal natuurlijk een zeer speciale gelegenheid zijn om te genieten van enkele van de Walt Disney Studios Park attracties zoals Les Tapis Volants - Flying Carpets Over AgrabahToy Soldiers Parachuts Drop en Ratatouille: The Adventure voor het hele gezin alsook Crush's Coaster, RC Racer en The Twilight Zone Tower of Terror voor een spannende ervaring!

Tickets en pracktische informatie kan je terugvinden op Disneylandparis.com
 

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om ons te contacteren:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 09 60 38

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992. Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en acht gethematiseerde Disney hotels en acht geselecteerde partner hotels met 8.500kamers in totaal. Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium