Disneyland Paris kondigt de 11-daagse "Toy Story Play Days" aan naar aanleiding van de nieuwe Toy Story 4

Disneyland Paris kondigt de 11-daagse "Toy Story Play Days" aan naar aanleiding van de nieuwe Toy Story 4

- Van 18 tot 28 juni 2019 -

Disneyland Paris viert de aankomende uitgave van Toy Story 4 van Disney en Pixar met de lancering van "Toy Story Play Days", een 11-daagse viering gewijd aan Buzz Lightyear, Woody en hun vrienden.
Van 18 tot 28 juni 2019 kunnen bezoekers deelnemen aan dit speelse Toy Story-avontuur!

Het Walt Disney Studios Park wordt de unieke setting van dit speciale evenement waar kinderen en volwassenen samen komen met familie en vrienden om plezier te hebben in een meer dan ooit tevoren speelse atmosfeer, inclusief een digitale speurtocht om Bonnie's nieuwste speelgoed, Forky, te vinden, die voor het eerst verschijnt in Toy Story 4.

Voor een beperkte tijd kunnen gasten van Disneyland Paris een speciale preview van scènes uit Toy Story 4 en meer exclusieve content in het Studio Theater ontdekken.

Bezoekers krijgen de mogelijkheid om Bo Peep te ontmoeten uit de Toy Story-films wanneer ze haar weg vindt naar het Walt Disney Studios Park. Bo is terug en sterker dan ooit, zoals onthuld in de eerste teasers van Toy Story 4. "Toy Story Play Days" is ook de perfecte gelegenheid voor de bezoekers om Buzz Lightyear, Woody en Jessie te ontmoeten.

Exclusieve merchandise en lekkernijen geven de gasten nog meer redenen om te genieten van dit speciale en gelimiteerde evenement.

De speelse wereld van Toy Story is volop aanwezig in Disneyland Paris, met spannende attracties voor gasten van alle leeftijden, zoals de spannende RC Racer, de vertederende Slinky Dog Zigzag Spin race en de adembenemende Toy Soldiers Parachute Drop in Toy Story Playland. In Discoveryland neemt Buzz Lightyear Laster Blast je mee in een legendarisch lasergevecht tegen keizer Zurg. Bovendien kan je elke dag de Toy Story-figuren bewonderen tijdens de Disney Stars on Parade in Disneyland Paris.

Tot slot kunnen bezoekers een volledige Toy Story-ervaring beleven door in Disney's Hotel Cheyenne te verblijven en zich te laten onderdompelen in de wereld van Woody. Ze kunnen verder genieten met de speurtocht die exclusief wordt verleend aan hotelgasten.

Dit unieke en leuke Toy Story-avontuur vindt plaats van 18 tot 28 juni 2019 in Disneyland Paris. Voor bijkomende informatie of boekingen surf je naar disneylandparis.com

Over Toy Story 4
Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn positie in de wereld en dat het zijn prioriteit is om voor zijn kind te zorgen, of dat nu Andy of Bonnie is. Dus wanneer Bonnie's geliefde speelgoed, Forky, zichzelf als "vuilnis" beoordeeld en niet als een speeltje, neemt Woody het op zich om Forky te laten in zien waarom hij zichzelf als speelgoed moet erkennen. Maar wanneer Bonnie de hele bende meeneemt op de familie road trip, belandt Woody op een onverwachte omweg met een reünie met zijn lang verloren vriend Bo Peep. Na jarenlang alleen te zijn gebleven, verloochenen Bo's avontuurlijke geest en haar leven op de weg haar delicate porseleinen buitenkant. Terwijl Woody en Bo beseffen dat ze als speelgoed een aparte wereld vormen,komen ze toch tot de conclusie dat dit het minste van hun zorgen is. Geregisseerd door Josh Cooley("Riley's First Date?") en geproduceerd door Jonas Rivera ("Inside Out," "Up") en Mark Nielsen (Associate producer "Inside Out"), neemt Toy Story 4 van Disney en Pixar de filmzalen over op 26 juni 2019.

 

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om ons te contacteren:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 09 60 38

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992. Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en acht gethematiseerde Disney hotels en acht geselecteerde partner hotels met 8.500kamers in totaal. Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium